Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupujecie na gwiazdkę ??

Polecane posty

Gość gość

Mam dość kupowania skarpet i krawatów. Macie jakieś fajne pomysły nie za miliony?

Gość gość
Dla mamy: smartfon, szminka,perfumy, sweterek,dla przyjaciolki bransoletka, dla psa szelki, gryzaki,nowa smycz, dla babci ksiazki,dla drugiej babci obraz ,mezczyznom nic nie kupuje bo nimi gardze

Gość gość
Można gdzieś wyjechac na świta i nie kupować prezentów.

Gość gość
My w tym roku kupiliśmy kreatywne prezenty. Dla dzieci drewniane autka i samoloty do samodzielnego sklejania i malowania. Dla dorosłych ozdoby świąteczne do samodzielnego wykonywania. Zestawy super zapakowane tylko podpisać. Każdy będzie miał w śwęta zajęcia Przede wszystkim dzieciaki bo one szybko się nudzą a teraz będą miały robotę :))

Gość gość
Jakie to te zestawy ?

Gość gość
Jakie to te zestawy ?

Gość gość
Moje dzieci dostały na mikołaja te zestawy :) ja na fb ich znalazłam polakreatywnie ,nie znam adresu sklepu chyba też tak jakoś się nazywa

Gość gość
Taaa..traci reklama :O

Gość gość
Ja mamie kupilam torbe, dla brata gogle do wirtualnej rzeczywistosci, dla chlopaka pasek do spodni i gre na PC symulator pociągow, dla siostry perfumy a dla drugiej siostry i szwagra gre planszowa CYWILIZACJA- POPRZEZ WIEKI. Brat ma dostac jeszcze maszyne do robienia popcornu :)

Ja prawie wszystkie prezenty kupiłam w https://e-zegarek.pl/ Mężczyznom zegarki (firmowe w bardzo dobrej cenie :D ) a dziewczynom z rodziny bardzo oryginalną biżuterię. Wszystko w jednym miejscu i bez wychodzenia z domu :D

Gość Wandalik
A ja zastanawiam zamierzam zamówić koszulki :) z nadrukami, gdzie istnieje możliwość projektowania ubrań przez dzieci: http://hello.didwear.com/cos-wyjatkowego fajny jest tu kreator nadruków na koszulkach online :)