Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przegralem zycie... mam 30 lat i jestem prawiczkiem.

Polecane posty

Gość gość

Bardzo chcialbym zalozyc rodzine miec zone i dzieci. Ale teraz juz zapozno... nigdzie nie znajde w tym wieku dziewicy. Najlepsze lata juz za mna, a i dziewic nie ma juz po 25 roku zycia. Gdy bylem mlodszy i moglem miec szanse na dziewice, to bylem zbyt niesmialy, zeby podrywac i umawiac sie z dziewczynami. Jak mialem sie z jakas umowic, to z nerw robilo mi sie niedobrze, zygalem, nic nie jadlem, bladlem i czulem sie jak trup. Teraz juz mi to przeszlo tylko co z tego z koro juz kazda w********* a ja nie chce po kims poprawiac... :(

Gość gość
idź na prostytutki dwie trzy i już masz zaliczone kilka kobiet jak ci to tak ciąży i nie marudź bo stary nie jesteś ludzie się wiążą nawet jak mają 50 lat 🌼 ;)

Gość gość
Mam depresje i nihilizm... nic mi sie nie chce, jestem leniwy...

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Chcę być Twoją suczką. Tutaj zobaczysz moje zdjęcia i kontakt: http://www.seksiknumer.pl/sex-telefon-basia.html Wiem, że tylko jako uległa suka mogę osiągnąć orgazm. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa! Wystarczy kilka mocnych lub wulgarnych słów a staję się suką. Gdy wejdę w ten stan możesz ze mną zrobić wszystko co zechcesz.

Gość gość
Ma ktoś ochotę na przygode z laseczką zza wschodniej granicy? Jestem gorąca Nadia tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://zboczone.co.pl/ Zadzwoń i poznajmy się:)

Gość gość
Seks sam nie przyjdzie trzeba poszukać. Ja na nimfomanki24.pl niezłą niunie zapoznałem

Gość gość
Robicie z tego seksu najważniejszą rzecz na świecie, modlicie się do cipki, ja prdl