Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ALKOHOLICZKI ŁĄCZMY SIĘ !

Polecane posty

Gość gość

bo ja codziennie chodze lekko podpita do pracy lub po prostu mieszam wódke z napojami, herbatą w termosiku, herbatka z prądem tak zwana

Gość gość
Alkoholizm to nie jest powod do zartow. To jest choroba nieuleczalna, przewlekla i smiertelna. Ciesz sie ze jej nie masz i nie nabijaj sie lepiej idz na spacer albo zrob se dobra kolacje

Gość Sissy123
Ja tez jestem alkoholiczką. chcę z tym skończyć. Pomoże ktoś jest tu ktoś ze mną??

Gość gość
7.32 Chłopie dla ciebie już nie ma ratunku .Ty jesteś kryminał..

Gość gość
No własnie ,temat powinien brzmieć alkoholicy zwłaszcza ci ktorych żony muszą zgłaszać do AA a potem oni w zamian za to łamią im rekę.Kundlawska hierarchia wartosci Albo ci co tak jak kicak-szarak,chwalą sie jesli można to tak nazwać bo to żenujące,że co tydzień na rułę w sobote litr wódki wypija .Masakra.

Gość gość
AA to wspólnota i nie można nikogo zgłaszać. Od tego jest policja, komisje przeciwdziałania alkoholizmowi itd.

Jak zwykle beznadziejne komentarze nie na temat. Ja też mam problem. Jestem kobietą, a temat brzmi alkoholiczki.

Gość gość
Ja jestem była alkoholiczka, mam to juz za sobą ale upadłam na samo dno. Nawet nie chce myślec o tamtych czasach bo bierze mnie obrzydzenie jak myśle o samej sobie