Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmartaaa95

Pominięta jedna tabletka

Polecane posty

Gość mmmartaaa95

Witam, mam pewien problem. Dzisiaj tj. 08.12 (czwartek) zorientowałam się, że nie wzięłam tabletki, którą powinnam przyjąć dnia 29.11 (wtorek), wystąpiło u mnie lekkie krwawienie. Sytuacja związana z pominięciem jednej tabletki zdarzyła się u mnie pierwszy raz, zawsze pilnowałam brania o stałej porze. Moje tabletki to Sylvie 20, z których jestem zadowolona (a biorę je od maja). Wizytę u ginekologa mam wyznaczoną na styczeń, ale chciałam się dowiedzieć co robić w takiej sytuacji? Po prostu w ferworze codziennych obowiązków musiałam to przeoczyć, następne dni tj. środa, czwartek etc. tabletki brałam normalnie. Proszę o rady

Gość gość
Czy ty wiesz że tabletki antykoncepcyjne zabijają zarodki ?

Gość gość
Powodzenia!!! , bo tabletki szkodzą i nawet spirala ma uboczne skutki beztlenowce! Tylko kalendarzyk i guma tak nas poinformował podczas badania ginrkologicznego cipki. Nas bo przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i wspierał porody nie wstydzę się męża.

Gość gość
No nic a co masz robić,bierz tabletki dalej a następnym razem uwazaj bo czasem starczy zapomnieć jednej lub dwóch a potem płacz i zgrzytanie zębów ze ciąża mimo brania tabletek.

Gość gość
Świeta i ruchoanko cię ominie