Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak polubic siebie, przestac porównywac sie do innych kobiet

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 lat odkad pamietam zawsze czułam sie brzydka, porównywanie sie do innych dziewczyn bylo i jest na porzadku dziennym.Nie lubie siebie nie ma ani jednej rzeczy która bym w sobie lubiła. Na zdieciach wygladam okropnie.Gdy wychodze na miasto czy jakąkolwiek impreze faceci inetersuja sie moimi kolezankami przez co na mnie nie zwracają uwage, wpadam w jakąs paranoje wychwycam kazdy głupi szczegól... typu dziwinie sie na mnie spojrzal , nie powiedział czesc, przestał sie odzywac pewnie dlatego,ze jestem brzdyka ITP. Wiem,ze niszcze sobie zycie podaje sie na samym poczatku wszystko psuje moja niska samoocena brak pewnosci siebie Jak to zmienic podpowiedzcie,,,,

Gość gość
ja bym właśnie ciebie wybrał

Gość gość
Porównywania się chyba nie unikniesz, taka jest nasza kobieca natura. I nawet jeśli któraś jest pewna siebie i się akceptuje, to od czasu do czasu zerkając na inną pozazdrości a to piersi, a to fryzury, a to torebki. Znajdź w sobie mocne cechy i podkreślaj je. Zainspiruj się kimś i buduj swój styl i wizerunek świadomie. Miej ja siebie jakiś pomysł, wtedy nawet co czego w sobie nie lubisz będzie mniej zauważalne.

Gość gość
hehe jasne

Gość gość
to napisze tak jakis 2 lata temu scudlam zmienilam fryzure podobalam sie sobie i co nic sie nie zmienilo ze strony mezczyzn ,wiec po co mam sie starac