Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwudziestazona

Mam męża debila? Nie jest świadomy ze jak pralka

Polecane posty

Gość dwudziestazona

się popsuła to trzeba ciuchy wyprać ręcznie. Taką mamy sytuacje ze tydzien temu wysiadła nam pralka, a nową bedziemy mieć dopiero po nowym roku. Ten baran mój mąż stoi nad stertą swoich brudnych ciuchów i jest kompletnie bezradny. Na hasło że trzeba wyprać żeby mieć czyste jak jakiś idiota pyta - a w czym? Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać? Męska logika nie zakłada takiego stanu rzeczy że nalezy wrzucić brudy do michy zalać wodą nasypać proszku i wyprać posługując się własnymi rękami?

Gość gość
jego spytaj a nie nas :O trzeba było powiedzieć, że w misce

Gość gość
żryj gó\wno śmierdząca szmato, ty ściero wywleczona!!!

Gość gość
Ha ha ha trzeba mu było powiedzieć, że w muszli klozetowej

Gość dwudziestazona
jestem od niego mądrzejsza, wykształcona , na hasło jego czy jego kolegów : obciągnij , natychmiast wiem co mam zrobić

To wrzuć te śmierdzące lachy do pralki i z*********j ręcznie jak Frania ! W końcu od czego jest baba w domu do cholery jasnej ??

Gość gość
Mówiłam, pokazałam tu miska tam proszek a woda wiadomo chyba że z kranu leci, on stoi i patrzy na to przerażony jakby bazyliszek z tego kranu miał wypełznąć. Mnie to już nie śmieszy bo tak wygląda jakby oczekiwał że ja będę jego szmaty prać . Help! to dorosły człowiek jest. Teraz ja niego tak samo patrzę jak on na ten kran.

Gość gość
A, ja bym ci z********il zaraz z liścia w papę i byś zapiertalała szybciej niż ten wasz automat :D

Gość gość
Do głowy by mi nie przyszło chrzanić się z ręcznym praniem w takiej sytuacji - zaniosłabym do pralni samoobsługowej i tyle. 10 zeta to kosztuje.

Gość gość
Ja bym ci napchał gó\wna do mordy. Bez kitu.