Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę zoperować sobie piersi mam 23 lata

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata i mam dość... mam obwisłe piersi przez skrzywiony kręgosłup, na dodatek ostatnio zmalały. Rozmiar - takie mieszczące się do dłoni, może są troszkę większe przed okresem. W dodatku w dotyku nie są twarde, tylko takie miękkie (nie wiem czy wiecie o co chodzi - chodzi chyba o jędrność) Wiem, że z biegiem lat będzie z nimi coraz gorzej. Chcę sobie kupić dobrany biustonosz, ale wszystkie dobrane zmniejszają mi optycznie dość znacznie piersi, a ja jestem przyzwyczajona do lekkich push upów, w których piersi zawsze ładnie się prezentowały. Dlatego pomyślałam o operacji podniesienia piersi. Marzyłby mi się taki efekt http://www.artplastica.pl/wp-content/uploads/2014/05/podniesienie2.jpg (moje piersi są troszeczkę większe od tych po lewej, stopień opadniecia odrobine mniejszy ale niewiele). Co o tym myślicie? Wiem, że czułabym się o wiele pewniej gdybym to zrobiła i może bez wstydu się rozebrała przed jakimkolwiek facetem... problem tylko żeby odłożyć na to kasę.

Gość gość
Ola?

Gość gość
jak masz takie jak te polewej to masz z******te cycuszki possał bym takiego sutka ;)

Gość gość
No przepraszam cię, ale ja chcę mieć normalnego faceta, a nie sponsora...

Gość gość
Chodzę do pracy, ale odłożyć 10 tys na cycki trochę mi zajmie

Gość gość
Na zdjęciu wygląda to fajnie. Nie wiem co my ci mamy pomóc o pozwolenie pytasz?

Gość gość
Czy ktoś może miał podobny problem i co ogólnie sądzicie o idei operowania piersi w takim wieku. Czy jest tego duży sens czy pójść do łóżka z facetem licząc się że mu się nie spodoba...

Gość gość
10tysi to chyba na ukrainie

Gość gość
JEst jeszcze metoda dr Serdeva i to kosztuje 5 tys, ale to tylko przy niewielkim opadnięciu jest...

Gość gość
Takie jak na zdjęciu po lewej są nieładne?

Gość gość
no lepiej z takimi się nie pokazuj przed chłopakiem bo od razu cię wyśmieje i rzuci :P

Gość gość
Na jakiej Ukrainie? To jest PODNIESIENIE, nie powiększenie piersi

Gość gość
nie śmiejcie się, bo dla mnie to naprawdę duży problem w dodatku nosiłam te cholerne push upy, może nie bardzo grube ,ale wiadomo że piersi wyglądają na uniesione i jak kuleczki.. I jak tutaj się rozebrać i pokazać jak facet pewnie sobie ostrzył zęby na coś innego :( okropnie się z tym czuję.

Gość gość
Dziewczyno co Ty sie przejmujesz, jeszcze sluchasz jakichs przegrywow z kafeterii. Szvzerze Ci powiem, ze te po lewej moim zdaniem sa nawet bardziej seksi. Jezeli jeszcze dziecka nie rodzilas to nie ma tragedii, Twoje piersi po prostu mają kształ "łzy" a nie "piłek". ale nie ma zadnych roztepow i zwisu widocznego. Daj sobie spokoj, zaloze sie ze kompleks jest tylko w Twojej glowie a prawdziwy mezaczyzna ktory sie w Tobie zakocha bedzie uwielbial Twoje piersi. Dodam rade od Siebie ze lepiej do lozka chodzic ze starszymi a nie gowniarzami,bo gowniarze sa wychowywani teraz w dobie mody na plastiki itd. Prawdziwy mezczyzna mysle ze zaczyna sie od wieku 30-40 lat i taki facet juz niejedno widzial, a Ty jako partnerka załozmy takiego faceta bedziesz sie w jego oczach z***biscie prezentowac bo mlode gladkie cialko w porownaniu co wczesniej mogl widziec ciala swoich rowiesniczek! To sa dopiero zwisy! Kochana takie piersi jak po lewej sa mega ,nic se nie wkrecaj do glowki ,najwyzej kup krem ujedrniajacy na piersi i zobacz w necie jakie cwiczenia sie robi na podniesienie piersi i tyle zupelnie wystarczy. Nie ma co robic z siebie plastika !