Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oferta skierowana do jednej osoby , WYLOSUJE!

Polecane posty

Gość gość

Witam.Jestem początkująca astrolozka. Chętnie spróbuję przeanalizować horoskop urodzeniowy jednej osoby . Jeżeli mi się uda choć częściowo, to zrobię to dla kolejnych osób. Potrzebna jest mi dokladna data urodzenia, z dokładna godzina co do minuty oraz miejscowością. Jezeli ktos nie jest pewny lub nie zna prosze sie nie wpisywac.Zapraszam osoby które nie są roszczeniowe,posiadają kulturę osobistą , sa powazne ( czyli nie podadza mi " dla zabawy" falszywych danych,oraz pomogą mi w weryfikacji).Mogą być niepełnoletnie. Dane moga byc na priv. Po godzinie 23 zacznę losowanie;)

Gość gość
Jestem Aniołem urodziłem się w 2 lata temu.

Gość gość szariikkkkkk
wal siem na ryj,etatowy zj***e...z takimi danymi to siem dzisiaj czipy imlantuje... wez siem za swoje zycie...bo ...tralalala

Gość gość
Roksana to ty wróżką jesteś ? :-D

Gość gość
Nie jestem Roksana. Cóż,skoro nie to trudno. Pozdrawiam

Gość gość
Musi być do co minuty,dlatego że odchylenie nawet tej jednej minuty sprawi że pokaże się zupełnie inny horoskop, inne aspekty.

Gość gość
Mogę spróbować przeanalizować jezeli jesteś pewny dokładnej godziny. Chodzi o to ze zajmie mi to dużo czasu,rozumiesz.

inaccessible89 wczoraj A czemu co do minuty? Co do 30 min nie starczy? You light up my world like nobody else ♬♫ ♪ Czasami minuta różnicy jest ważna:P.