Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym myslicie? To przez zmeczenie?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie z pewnym facetem i jest cudownie, choć dopiero zaczynamy znajdować wspolny jezyk, ale jest coraz lepiej, coraz lepiej sie nam rozmawia itd. Miesiac temu poszlismy do lozka i tez jest super, a raczej było do wczoraj. tzn. wczoraj też było bardzo namietnie fajnie, ale w pewnym momencie jemu troche zmiękł , nie wiem czemu i potem z trudem ale dokonczyl. Ja ,żeby on po tym sie nie zniechecil zaczelam go chwalić, że mi było super , cudownie, że uwielbiam jak mnie piesci itd. i w sumie o tym, ze mu zmiekl nie wspominalismy, byla nadal mila atmosfera. Ale nie wiem czy on jak to facet teraz nie wzial tego do siebie? Jak do mnie to nie jest jakis problem, bo kazdy facet jak jest zmeczony to moze tak czasem miec i to jest raczej normalne, moj byly tez tak czasami mial...Ale teraz sie martwie, ze on sie bedzie stresowal seksem ze mna albo coś takiego, choc tego nie powiedzial, ale niewiadomo co mysli, a faceci sa przewrazliwieni na tym punkcie:O

Gość gość
Może pnie uczestniczysz w seksie tylko leżysz nie ruszasz się i nie wydajesz żadnych dźwięków. Facet myśli że nie jest Ci dobrze i mięknie :P Chwalenie po seksie kiedy facet wie że mu zmiękł jest słabym pomysłem bo teki tekst trąci litością... Oczywiście przyczyną może być przemęczenie. Sam tak mam jak w tygodniu sypiam po 3-4h to w pewnym momencie staję się mniej sprawny :(

Gość gość
Dokładnie z takim problemem ktoś się zgłosił na http://sanitera.pl , pocytaj na pewno wam się przyda

Gość gość
Ale ja go zwykle chwalę po seksie, wiec jakbym go teraz nie pochwaliła to by było chyba też niedobrze, prawda? Nie leżałam też jak kłoda, pojękiwałam itd... Wiec nie wiem, moze po prostu był zmęczony