Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zycie singla jest piekne!

Polecane posty

Gość gość
gość dziś tak myslalem wiekszosc singielek to zwykle puszczalskie dno moralne

Gość gość
Od miesiąca jestem znów singielką i wiecie, co, przez miesiąc płakałam zastanawiałam się, dlaczego itd., ale wczoraj siedząc w salonie i oglądając potyczki sportowe narciarzy zdałam sobie sprawę, ze naprawdę jestem szczęśliwa. Zauważyłam to właśnie, gdy trafiłam na kanał sportowy z zawodami narciarskimi i bardzo mi się to podobało, a przecież do tej pory nienawidziłam oglądania żadnego sportu, bo mój były non stop skakał wyłącznie po kanałach sportowych i uważał, że jest jedynym właścicielem pilota do telewizora. Och co za ulga , że uwolniłam się od tego palanta. Naprawdę poczułam się wolna i nic mi już nie ciąży, jak kula u nogi. No jest przecudownie. Dlatego, moi drodzy, to nic złego być singlem, to nawet przyjemne, a raczej bardzo, bardzo, ale to bardzo przyjemne. Dziś cały dzień słucham ulubionej muzyki i jest jeszcze lepiej, czuję, że znów wypływam na powierzchnię. Sama i to bardzo, bardzo ,bardzo szczęśliwa. <3<3<3

Gość gość
e tam pienkne nie piekne, samo zycie jest piekne, to ze nie potraficie wybierac partnerow i cierpicie to nie ma nic do zycia singla, lepiej byc troche samemu i zaczekac na odpowiednia kobiete niz popadac w skrajnosci

Gość gość
co z tego jak samemu tez na nic

Gość gość
jest piekne ale do czasu

Gość gość
Piekne jest Kocham sanotnosc, spokoj.cuchy fom ksiazki filmy strasznie mecze sue z kims obok.a jwscze ten sex fuj na sile nie lubie (a mam male potrzeby)tez by to komus moglo przeszkadzac.bylam mezatka 7 lat, uwolnil sie i zyje 4 lata sama, miesxkanko zrowie praca..znajomki .dzieci nigdy nie chcislam mam 39 nie zazdroszcze mezatka i dzieciatkom czy mi sie znudzi??watpie

Gość gość
Mnie teź się podoba.

Gość gość
Idąc za ciosem upiekłam dziś sernik miętowy z polewą czekoladową i w piekarniku właśnie dopieka się ostatnia partia pierników. I nikt mi nie marudzi, że nie lubi "miętowego", że sernik to musi być taki jak jego mamusia robi ..., że to nie dobre, że tamto to ma być ...., a on jeszcze chce... itd. No właśnie, od dziś już nic nie "ma być" takie jak on chce tylko będzie takie jak ja lubię najbardziej. Dużo tego sernika wyszło , więc zapraszam mentalnie na deser ;) pozdrawiam wszystkich singli i singielki i tych w parach też.

Gość gość
I to potwierdza fakt , że życie singla jest piękne , a przynajmniej bywa.

Gość gość Adorator
Ile masz lat ?

Gość gość
Zycie w zwiazku jest super ale brak normalnych porzadnych kobiet

Gość gość
dziś . Nie ma to żadnego znaczenia, gdyż przez jakiś czas zamierzam się rozpływać w swojej singielkowej szczęśczliwości.

Gość gość
ups : " szczęśliwości " ;)

Gość gość Adorator
Fajna du/pa jesteś kicia :)

Gość gość
Ja z kolei mam zupełni inne zdanie. Stanowczo stwierdzam, że życie singla jest beznadziejne w c****j :O

Gość gość
Mam prawie 30 lat i be mojej NIMFY mojej BOGINI zwyczajnie jest chu/jo/wo :(

Gość gość
Nie mić kogo kochać nie mieć o kim myśleć to straszna chu/jnia

Gość gość
Moze nie piękne ale przyjemne, zadnych zakazów, nakazów itd.

Gość gość
Ci w zwiazkach czesto tesknia do wolnosci a ci samotni za związkiem

Gość gość
dokladnie co to za przyjemnosc zyc samemu bez meza dzieci itd

Gość gość
Singlowanie jest super. Mam 31 lat i nie zamierzam się nadal jeszcze wiązać. Nie wiem jak można być z jedną i tą samą kobietą na dłużej, przecież to straszne nudy. A tak można poznawać ciągle nowe i nikt nie ma pretensji. A i nieraz z imprezy nie wychodzi się do domu samemu :) No i można spokojnie pracować, oglądać mecze, grać w Fifę:) Najważniejszy dla faceta jest święty spokój, nikt nie marudzi za uchem ciągle, nie ma fochów, pretensji, roszczeń. Można żyć po swojemu, tak jak się chce.

Gość gość
dziś . ... grać w Fifę ???? wtf ??? Chyba ci się cyferki poprzestawiały zamiast 13 wpisałeś 31. ha ha ha

Gość gość
Mnóstwo facetów lubi grać w Fifę, 30-letnich, 40-letnich. No ale co o tym jakaś głupia może wiedzieć.

Gość gość
Singlowanie jest super. Mam 31 lat i nie zamierzam się nadal jeszcze wiązać. Nie wiem jak można być z jedną i tą samą kobietą na dłużej, przecież to straszne nudy. A tak można poznawać ciągle nowe i nikt nie ma pretensji. A i nieraz z imprezy nie wychodzi się do domu samemu usmiech.gif No i można spokojnie pracować, oglądać mecze, grać w Fifęusmiech.gif Najważniejszy dla faceta jest święty spokój, nikt nie marudzi za uchem ciągle, nie ma fochów, pretensji, roszczeń. Można żyć po swojemu, tak jak się chce. x dokladnie fifa lepsza niz kobieta

Gość gość
fifa jest spoko