Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o brzydkich ludziach, którzy szukają miłości przez internet?

Polecane posty

Gość gość

Hhahahahahaa

Gość gość
Desperaci

Gość gość
Sądzę że mają większe szanse na znalezienie kogoś w realu bo na portalach randkowych i czatach na 1 miejscu jest wygląd.

Gość gość
Znam przypadek taki. Facet już 29 lat, nieśmiały, prawik, odstające uszy, ogólnie nie za ładny. Znalazł przez internet dziewczynę w tym samym wieku i jest jeszcze brzydsza od niego. Ale kochają się i są już zaręczeni

Gość gość
Dla ciebie może brzydki , a dla innych ładny ?

Gość gość
14:01 To znowu ty Kiełba :D weź leki

Gość gość
Kobieta nawet o wyglądzie 2/10 znajdzie napalonych adoratorów, jeszcze jak podretuszuje zdjęcie to już w ogóle. Facet musi mieć z 8/10, żeby doprowadzić do spotkania z kobietą z portalu, jak jest już 7/10 to coś tam zdziała, ale już powodzenie zaczyna kuleć, bo wszystkie pasztety, otyłe lochy, dziewczyny z krzywym ryjem obczajają tylko profile 5% facetów (największych ciach), z tego 5% to prawie wszystko fejkowe konta ze zdjęciami fotomodeli. Na portalach randkowych pokazuje się, dla kogo liczy się wygląd. Jedyna szansa faceta poniżej 7/10, żeby zaliczyć chociaż przeciętną kobietę w realu to alkohol, bo gdyby nie było alkoholu to 70% facetów byłoby prawiczkami do 30 roku życia i roochało dopiero kobiety, którym zegar wybił.

Gość gość
Nie piertol . Nikt nie chce loszek 2/10. Jestem tego przykładem. :D

Gość gość
Znam taka pare, on przecietny a ona mala drobna i okropnie pakudna, male oczka i usta tez nijakie do tego wydatny garb na nosie,slyszalam ze zyja tylko seksem,nawe zostawil zone dla niej.

Gość gość
Brzydcy ludzie nigdzie nie maja powodzenia.....

Gość gość
Na kafe za to sa same modelki i modele Bogac****ekni wyksztalceni trzeba otworzyc nowy rozdzial "samotni" Poproscie modke o to Piekni jestescie a i tak sami i same

Gość gość
A ja nie jestem modelka :P natomiast twardo stapam po Ziemi, i mam faceta , ktory modelem nie jest , ale odpowiada mi fizycznie , intelektualnie ..... Smiesza mnie tacy sobie (lub brzydcy) faceci , którzy narzekaja , ze u kobiety , ktora cudem nie jest , ale obiektywnie nic jej now brakuje , ze to usteczka za male, a to piersi za male , a to figurka mogliby byc szczuplejsza hahahaha i tym podejsciem sa sami , modelka przeciez sama ich nie wyrwie, nawet nie spojrzy

Gość gość
No coz , brzydki facet lubi wybrzydzac. Gruba kobieta sie nie dowartosciuje

Gość gość
Mnie faceci niska oceniaja , wiec w zyciu bym nie miala profilu na portalu randkowym.