Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosiazmazur

Randka ze starszym mezczyzna

Polecane posty

Gość zosiazmazur

Panie i panowie :) Zaczynam w ten sposob moje zapytanie bo wiem ze wypowiada sie tu kazdy i mezczyzna i konieta na formu :) Chce byscie ocenili zajscie sytuacji jakia miala miejsce ....... Znamy sie krotko, on starszy od demie znacznie......, spacerowaliśmy,rozmawialiśmy,zrobil kilka gestow by mnie dotknac( to za reke ,to delikatnie spierajac sie na kolanie, to dal calusa w policzek dwa razy .Umowilismy sie na spotkanie przy kawie i w tedy bomba..... ufff ja czerwona cala ...... Powiedz co słychac do mnie mowi ... niby w zarcie amoze i nie ...chcialas sie ze mna spotkac bo .., zakochalas sie we mnie , chcesz miec ze mna romans, ja nie moge prowadzic zycia na dwa fronty ufff Myslalam ze mnie powali ..... normalna kolezenska kawa a tu taki tekst,oniemiałam. NA koniec spotkanie złapal mnie za reke ,jakbysmy byli na randce i jeszcze o tym powiedzial a na do widzenia zlapal moja twarz i pocalowal mocno. Co on mial w glowie ??? Tyle mam mysli w swojej glowie i wscieklosci na sama siebie !! Co myslicie, jakie sa wasze odczucia patrzac z boku na zachowanie jego , co on chcial, czy niechcial nic ?? Nie dawalam zadnych znakow ze mi sie podob czy cos ...poprostu milo sie gadalo

Gość gość
Ale Ty głupia jesteś. Trzeba było mówić ze potrzebujesz pomocy oparcia itd itp. A konkretnie 2000 miesięcznie. Na prwno by zmiękł.