Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chcę was znać płeć słaba, obrzydliwe jesteście jak można tak zrobić

Polecane posty

Gość gość

po 5 latach bycia razem, po przysiędze złożonej przed ołtarzem, nagle zmienia sobie na innego... obrzydliwe jesteście!!! nie chcę was znać!!! jak was szanować, pytam, jak???

Gość gość
e tam

Gość gość
no i?

Gość gość
ameryki nie odkryłeś chłopie... to się dzieje na porządku dziennym, a mówi się, że faceci są źli... w moim otoczeniu wiele jest kobiet, które zdradzają swoich facetów i w moim odczuciu to o wiele częstsze zjawisko, niż kiedy zdradza facet...

Gość gość
są mądrzejsze niż ich babki....bił, pił, byleby był...dziś kobiety niezadowolone szukają innego wsparcia...

Gość gość
przykładowo ja, autor - ani nie biłem, ani nie piłem, ani co więcej - nigdy nie zdradziłem, ani nie miałem zamiaru!!!

Gość gość
Nikogo nie da sie zmusic do miłości. Po co ci ktos kto cie nie kocha? A przysiegac mozna jak ktos jest niewierzacy to ta przysiega dla niego to tyle co nic

Gość gość
Nikogo nie da sie zmusic do miłości. Po co ci ktos kto cie nie kocha? A przysiegac mozna jak ktos jest niewierzacy to ta przysiega dla niego to tyle co nic

Gość gość
Macie racje... o kant tyłka potłuc ten cały nasz system... przysięga dzisiaj, w epoce upadku wartości moralnych, nic nie znaczy, kompletnie nic, a bez starań, nikt nikogo nie będzie kochał przez całe życie - człowiek nie jest do tego stworzony

Gość gość
W krajach islamskich baby trzyma się dlatego krótko... Tylko u nas takie rogacze z facetów..