Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćewa30

Chciałam popełnić samobójstwo przez meza

Polecane posty

Gość gość
gość dziś to prowokacja, która ociera się lekko o fakty. Żałosne... x A to post pana, który rozpoznał w temacie samego siebie, przypisał go do żony lub kogoś znajomego i uznał za prowokację. To dopiero żałosne. x No żałosne. Bo jestem kobietą, która zna k\fererię i te durne prowokacje gimbazy . Temat nie dotrze do trzeciej strony, bo jest pusty, heh... Chyba, że takie jak ty pelikany się nakręcą :)

Gość gość
alors, un Francais? reponds-moi dans sa langue si ce n'est pas une provocation mediocre, decrit le change de son comportement dans plus de details.

Gość gośćewa30
Oui.Il est un Francais. Qu est ce que je dois prouver? Que je parle francais?Il a change son comportement vis- a- vis de moi apres la diagnose du maladie.

Gość gośćewa30
Nie. Tak jak jak pisałam decyzje o rozwodzie podjęłam, prosiłam tylko o ocenę całej sytuacji, ponieważ on uważa sie za osobę w porządku, bo jak mówi zapłacił i płaci za moje prywatne leczenie.Jednak czy wystarczy zapłacić komuś za leczenie? Miłego słowa juz nie potrzeba. Czuje sie bardzo samotna i zostawiona sama sobie., dlatego tu napisałam.

Gość gość
A nie jest to Francuz z muslimskim pochodzeniem? Tego we Francji pełno.

Gość gośćewa30
Nie, biały z rodziny z tradycjami, wydawało sie bardzo dobrej rodziny.

Gość gość
Schemat jak c***j. Bogaty. Ślub. Problem z doopy. Rozwód z orzekaniem o winie. Życie za kasę byłego męża. Niby takie jesteście indywidualne a każda we łbie ma jeden schemat...

Gość gośćjh86rghh
Trzeba było nie wychodzic za bogatego a szukać średniaka bo z biedakiem tez nie wsrto byc..najpierw patrzcie na charakter i wartosci a potem na wszystko inne..tylko w tej kolejnosci..szybki rozwód i olej jego kase jakby miał sie pastwic nad tobą..ja tez miałam propozycje od bogatych i nie uleglam,wybralam prace za grosze ale uczciwą i mialam swiadomosc ze sama potrafie sie utrzymac..naprawde dziewczyny zastanówcie sie zanim wejdziecie w układ z bogatym bo taki moze was zniszczyc ns wielu płaszczyznach i w rózny sposób

Gość gość
A niby dlaczego ma nie brać od niego kasy, skoro ja zniszczył psychicznie i jest chora.?

Gość gość
Po pierwsze - nie przez niego jest chora. Po drugie - kto jej kazał wychodzić za sadystę? Pół królestwa się marzy? Za co? Za to że facet już nie potrafi z nią wytrzymać?

Gość gość
Tego kwiatu jest pol swiatu. Po co sie przejmowac takim idiota?

Gość gość
Dobre.Facet nie potrafi z nią wytrzymać... Chciała przez niego umrzeć i nic ma nie dostać?

Gość gość
dostanie pół majątku i ch00000y wam do tego :) we francji kobiety nawet dostają więcej niż połowę

Gość gość
I wy się coorfa dziwicie że faceci się z wami żenić nie chcą... Róbcie tak dalej, niedługo mężów będziecie sobie zamawiać z Afryki. Tylko z nimi takie numery nie przejdą, to wy będziecie na nich zapieprzać :)

Gość gość
Babki sa maltretowane i co maja cicho siedzieć?

Gość gość
Rozwód i olać zabawy w jakiekolwiek rozliczenia finansowe, a niech się udławi tą swoją kasą. Spokój, szacunek i godność są najważniejsze.

Gość gość
nie kocha cie więc to że płaci to dużo,czego chcesz od faceta który cie nie kocha? a ja mysle że przestał cie kochać bo jesteś upierdliwa szantażystka

Gość gość
W dzisiejszych czasach trafić na babę bez psychicznych problemów to jak trafić szóstkę w totka. Każda jedna ma jakieś problemy z głową. Tylko że też coorfa muszą grać tym swoim p*****lcem żeby udoopić faceta przy rozwodzie to już... Nie powiem co bo i tak wygwiazdkuje

Gość gość
O co ci facet chodzi?

Gość gość
Jebniety

Gość gość
22:49, jako osoba z problemami psychicznymi najpierw musisz zająć się samym sobą. Dopiero jak się wyleczysz, to przestaniesz widzieć w zdrowych ludziach chorego siebie. Masz rację, że dopóki jesteś chory, Twoja szansa na zdrową relację jest jak szansa na szóstkę w totka. Odsetek ludzi zdrowych jest o wiele większy niż 1 na 14 milionów.

Gość gość
broken słucha steczkowskiej;-)) ;-* dobra dziewczynka

Gość gość
14:01 Lecz te swoje choroby psychiczne, a nie psujesz wątek kobiecie, której mąż nie kocha.

Gość gość
Najważniejsze że ona kocha jego... Kasę..

Gość gość
Co to jest SM?

Gość gość
Stwardnienie rozsiane

Gość gość
I jak ta pokrzywdzona biedulka ma odejść od męża skoro ten ją "od dziecka" utrzymuje? Ano najlepiej tak żeby później ciągle musiał ją utrzymywać. Taka ulepszona wersja pasożyta który drogą ewolucji już nie musi trzymać się żywiciela żeby na nim pasożytować :)

Gość gość
Do końca zycia ma ja sponsorować?