Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszafka nie geniusze

Oszuści podający się za krewnych i policjantów wyłudzili w Warszawie 15 mln zł

Polecane posty

Gość kasa ucieka od głupiego
biznes się kręci, po co mają pracować jak debili mogą łatwo skubać, a ludzie to totalne bezmózgi, ja prdl

Gość loodzie to zero umysłowe
co za debile pożyczają kase jakiemuś pseudo "wnuczkowi" co go nie widzieli 5 lat czy ileś tam, no kompletni palanci, masakra że ludziom tak brak rozumu

Gość gość
Wcale mnie to nie zdziwiło bo wiekszosc ludzi to debile :p jak mi wyszlo 120 IQ to mi się wydało mało do czasu kiedy przeczytałam ze większość Polaków ma zaledwie kolo 100 :p trzeba byc debilem bo te zadania były banalnie proste w większości tak samo jak nie rozumiem jak można sobie nie radzić z banalna matematyka np. algebra a znam takich co i tego nie czali :D serio wielu ludzi jest strasznie mało inteligentnych

Gość niggaz R stupid
polacy mają IQ 100 a afro amerykanie 65-80, to dopiero tępaki

Gość gość
A jednak to brudne cygany oszukują białych Polakow. Swoją droga łup mają łatwy bo starszych,samotnych ludzi. Pamiętam, ze kiedyś do mojej babci wydzwaniala taka osoba. Raz ja odebralam telefon i ten ktoś usłyszał, ze mloda osoba,wiecej nie dzwonil.

Gość gość
Jak bedziecie starzy to zrozumiecie jak to jest. Na razie wypowiadacie sie jak mlodzi idoci, nie majacy pojecia o swiecie ani o ludzkim mozgu.

Gość gość
Polacy sa jednym z najinteligentniejszych narodów świata. W Europie znajduja sie w scislej czolowce w badaniach IQ. Po prostu: na starosc mozgi pracuja inaczej, czlowiek wolniej ogarnia co sie dzieje, oszusci to wykorzystuja .

Gość gość
Łatwo sprawdzić przez fiskusa skąd mają pieniądze. Będzie jak w Ameryce. Zabiorą wszystko gdy nielegalnie zdobyte. Chcieliście kapitalizm to nadchodzi milowym krokami