Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

weekend z goodboyem MASAKRA

Polecane posty

Ja piernicze. Co za porażka. Umowilam się na koleżeńskie spotkanie z typem. Koleś 4/10. Pieprzony roszczeniowy szczeniak. jeszcze się dobieral do mnie w nocy. niemal zwymiotowalam na niego

Gość gość
To teraz idz do badboya niech cie w****** zapyli i zostawi sama z brzuchem.

mój ex to przy nim prawdziwy mężczyzna. brak słów niesmak pozostanie do końca życia a i mam nauczkę żeby nie zadawać się już goodboyem .

mam nauczkę. nigdy więcej takich wybrykow jak piwo z malolatem (24 lata). nie dziwię się ze jego była zwinela żagle i poszła z jakimś przystojniakiem. Najgorsze było jak się dobieral do mnie. Nieudolnie :D co za palant

Gość gość
żryj kał debilko

Gość doctor evil
Ja jestem goodboyem i badboyem w jednym. Masz ochote nadziac sie na moja klamke, bejbe?

hahaha nie dzięki :D dziewczyny bierzcie samców alfa a.na takie peeesdy nie zwracajcue uwagi bo nic dobrego z tego nie wyjdzie :D pozdrawiam :D

hahaha nie dzięki :D dziewczyny bierzcie samców alfa a.na takie peeesdy nie zwracajcue uwagi bo nic dobrego z tego nie wyjdzie :D pozdrawiam :D

taka sytuacja : goodboy zaprasza Was na wino niby i kolację . Pieprzy o tym i namawia, ze w końcu ulegacie. przychodzi co do czego to stawia kawę i ciastka za 3 zl. kawa wypita, proponuje następna. do żarcia nic - żadnej kolacji. w końcu ja proponuję piwo bo mi się w chuj nudzi. on bierze jedno :D ja dwa ale jeszcze mi mało i wyciągam go po następne. płacimy na pół, bo szkoda mu postawić mi piwa i wydać te 3 zl więcej . upijamy się , ja zasypiam on się do mnie dobiera a ja nie reaguje , bo koleś z wyglądem 4/10 i charakterem jak peesda nie ma prawa zbliżać się do mojej lily. I gdybym mu uległa np. przrz alkohol to sttacilabym do siebie szacunek i była zwykla szmata

Gość doctor evil
To co spalas z goodboyem w jednym lozku?

chce zapomnieć o tym felernym wieczorze i powiem wam że za bardzo narzekalam na exa. on ma przynajmniej jest. I ggdy zaprasza to gotuje sam pyszności np. pyzy z mięsem albo inne swojskie pyszności

Gość Agnieszka27 lat
Studzia, chyba wiem co masz na myśli :( Ja jestem z takim goodboyem już niecałe 10 lat i związek z nim to nuuuuuuuudyyyyyy. :-( To są takie ciepłe kluchy że rzygać mi się chce.

Dobry facet wg tego co stwierdzilem po rozmowach z wrednym malpiszonie to taki ktory w lozku nie ma limitow a kobiete rznie jak zywa lalke, ze kobieta lazi zerznieta w 3 dziury i nie mysli nawet o innych facetach, to jest facet. W lozku kobiety traktuje sie bezlitosnie, jak bestia ktora chce zezreć swoja ofiare :)

gdyby mnie wykorzystał bo byłam wcieta to bym chyba się pociela . Ohyda . mam wstręt do tego chlopaczka

Nie ważne czy jest się good czy bad, liczy się umiejętność szarmanckości i czarowanie drugiej osoby. Mylicie pojęcia.

Gość gość
"Studzia dziś po zupie z Lidla takiej za 4,99 to wpadł w szał i zrobił mi dziką awanturę, że sama jem, a dla niego to nie kupię smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif do dziś pamiętam jakich brutalnych słów użył, pokazał jak bardzo związany jest z mamoną. Nawet wyjął te pudełko z kosza i zaczął wymachiwać mi nad twarzą. Ja cała zapłakana, pytam się o co mu chodzi, a ten łajdak nasiąknięty agresją sięgnął do kosza, wyjął te pudełko i krzyknął: O TO! O TO! zly.gif Spotkaliście się kiedyś z większą patologią? smiech.gif" :D🖐️

wolę badboya w furii niż takiego pesdusia plastusia, którego nie stać na spędzenie wieczoru na poziomie.

Gość kafeprawik
Nie mam dziewczyny, ale mame mówi żebym się nie martwił bo mi ją znajdzie:classic_cool:

Gość Agnieszka27 lat
Dobry facet wg tego co stwierdzilem po rozmowach z wrednym malpiszonie to taki ktory w lozku nie ma limitow a kobiete rznie jak zywa lalke, ze kobieta lazi zerznieta w 3 dziury i nie mysli nawet o innych facetach, to jest facet x to jest najprawdziwsza prawda!!!!!! dziki facet w łóżku daje 100% spełnienia. gdy miałam 15 lat poznałam 10 lat starszego kolesia, z nim straciłam dziewictwo, miałam z nim anal, czasem nawet częściej niż klasyczny i nauczył mnie łykać spermę i przyjmować wytryski na twarz. niestety zajmował się dilerką, a mój ojciec jest psem i jak dowiedział się że się spotykamy to udupił go tak, że Arek poszedł siedzieć :-( Potem byłam dlugo sama, aż poznałam mojego obecnego fajtłapę. Na początku było fajnie, nosił mnie na rękach, kochał, adorował. Tylko co z tego jak w łóżku to totalna sierota. Próbowałam gadać, że potrzebuje mocniej, ostrzej, perwersyjniej, to debil zmieniał temat i udawał że problemu nie ma.

rozumiem, ja tez czuje zazenowanie kiedy przypominam sobie jedna p**de....:o Mialam wrazenie ze sie mnie boi, mojego spojrzenia-tak go krepowalam, trzesly mu sie rece, a raczej az sie telepaly, chociaz do niczego nie doszlo i nie mialo dojsc...:O az mnie odrzuca jak sobie przypomne.:classic_cool:

Tylko nie mow nic swojemu, niech mysli ze tamten jest ok, ze moze nawet troche ci sie spodobal:P-bedzie zazdrosny i moze zaczenie sie starac.:classic_cool:

Gość Agnieszka27 lat
Studzia, nie rzucę go. Jesteśmy już około 10 lat razem. Poza tym poza łóżkiem to jest złoto nie człowiek, a w czerwcu mamy się pobrać. Nasze rodziny super się dogadują. Ogólnie jest ok. tylko ten cholerny seks...