Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość67

ZZnieczulica i nietolerancja wobec niepełnosprawnych

Polecane posty

Gość gość67

Sam to odczułem na własnych kościach-chociaż nie czuję się niepełnosprawny.noszę przyciemnione okulary/rzucający sie w oczy zez /A Suwałki takie małe sie robią,wszystko dziewczynom przeszkadza -nawet to że ktoś jest inny-razi im w oczy do takiego stopnia że się odsuwają nawet w autobusie.Trędowaty nie jestem skóra ode mnie nie odpada.Po co wy chodzicie do Kościoła/ żreć kom.św jak chleb?/skoro jak wyjdziecie z kościoła syczycie jak żmije.co to za interpretacja wiary fałszywa -a gdzie wasze dobre uczynki dziewczyny .Kiedy ostatni raz -jeżeli pamiętacie -zaprosiliście kolege do kina .Zasponsorowaliście bilet.Bo ja nie pamiętam aby jakaś dziewczyna zasponsorowala mi bilet .Obejrzyjcie się wokół jak macie dobry wzrok/nie otępiony siedzeniem nad tabletem/ wszędzie tylu samotnych facetów. U kogos widzicie wady a same święte jesteście?mi aż łzy z oczu pociekły jak jedna syknęla do mnie -a nie ma innych miejsc w tym zaj...autobusie ?Spadaj frajerze -bo ci przy....dolę .To chyba logiczne że jak człowiekowi robi się ciemno w oczach nie pójdzie na koniec autobusu.bo jakas paniusia na wolnym siedzeniu położyla torebkę swoją.Po co ten dzień zyczliwości-tylko od święta -A gdzie ta życzliwość na co dzień ?!Co za debile odznaczyli Suwałki Dyplomem Rady europy skoro śmiecie latają po parku młodzież tłucze butelki,A Straż miejska nie robi nic tylko siedzi na noniewicza 71.Kiedyś miałem ...ale teraz się nie dziwię radnym z PIS że chcą za likwidacją Straży miejskiej .....A wracając do tej nietolerancji -Nawet Św.pamięci Karol Wojtyła mówił w encyklikach :nie bądźcie ślepi i głusi kiedy wokół was krzywda się dzieje .,Taki katolicki naród a zapomina o podstawowych przykazaniach-to po co ta religia w szkolach. Gdzie ta tolerancja na inność drugiego człowieka.Wy do rodaków syczycie jak żmije a chcecie cudzoziemców z Syrii itd.To Wy dziewczyny i Wasze koleżaneczki macie nasrane we łbach ...a nie ja .z jakimi tekstami skaczecie.I jeszcze się dziwicie że nikt nie chce wam miejsca ustąpić......wy się zastanówcie nad swoim postępowaniem .wiecie co jest w III tajemnicy fatimskiej-jak wybuchnie III wojna i wybije ludzi może być tak że odległość człowieka do człowieka może być powyżej ...nawet 100 km kwadratowych?Macie magistra na papierku może doktorat/g****o mnie to interresuje!a jakie jesteście opryskliwe dla facetów-tłumaczycie :okres miesiączka -Trzeba zapytać -jak miły dzień codziennie?a guzik prawda!Miesiączka , okres to żadne tłumaczenie.I jeszcze sie dziwicie że jesteście takie samotne ,nikt nie chce Was kochać.Same jesteście sobie winne.gość 67

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować