Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktos z was wie co to za stanowisko w korporacji?moja synowa pracuje na takim

Polecane posty

Gość gość

czy ktos z was wie co to za stanowisko w korporacji?moja synowa pracuje na takim

Gość gość
Syn ani synowa niewiele mowia na temat pracy ,ale synowa ciągle nie ma kasy i narzeka do mnie na prace.Sprawdzilam w cv na internecie jej stanowisko i napisane jest tam,że jest dyrektorem do spraw rozwoju produktu reklamowego w ich firmie. Czy ktos wie co to za stanowisko i czy jest malo platne?Ani syn ani synowa nie mówia ile zarabiają.Natomiast ciągle utrzymują ,że mają mało kasy. Syn jest nauczycielem i rozumiem ,że malo zarabia ,ale nie mam pojęcia co synowa robi i na czym polega je praca..dobrze ,że w internecie jest taka strona gdzie ona sie umiescila.Bo nic bym nie wiedziala.Ona ciagle zbywa mnie i mowi ,że i tak nie zrozumiem na czym jej praca polega.

Gość ula1nj
Nic ciekawego, teraz pełno takich nazw manager itp, itd :D Bardzo możliwe, że zarabia niewiele Te tytuły są nadawane bez opamiętania, by ludzie tyrali z uśmiechem na ustach.

Gość gość
Zarabiają góra 3.000 zł/mies/osobę więc to wystarczy żeby przeżyć. Mogę się mylić 500 zł w górę lub w dół.

Gość gość
aha czyli moja synowa mówi prawde?a ja myslalam ,że to jakas lepsza posada.to jakas zagraniczna firma ..tylko tyle wiem.