Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach którzy nie chcą mieć dzieci?

Polecane posty

Gość gość
Mysle, ze takich muzulmanie dojada. (Tych dzieciatych tez)

Gość gość
Kazdy czegoś nie chce i to jego prywatna sprawa moim zdaniem.

Gość gość
żaden z tych powodó nie pasuje do mnie. Lubię siebie, mój partner byłby wspaniałym ojcem, z rodzicami kontakt mam fajny, a w dzieciństwie byłam bardzo rozpieszczana :P a i tak mam mieszane uczucia co do dzieci

Gość gość
jak zyjesz w patologii to normalne(kto normalny chce sie rozmnazac w tym syfilizowanym swiecie?), jak masz warunki do rozrodu i chowu młodych to nienormalne

Gość gość
oj Asia daj juz spokój. To że ci z mężem nie wychodzi bo nuda u was i musiałaś sobie zrobić dzieciaka żeby mieć jakikolwiek cel w życiu to twoja sprawa. Inni się szczerze kochają i nie muszą robić sobie powodu by być razem.

Gość gość
Akurat argument z ciezkimi czasami jest cienki. Wojny, niepokoje itd byly zawsze na swiecie i dzieci sie rodzily. A z dzecmi nawet w tej sytuacji lepiej- moje mieszkaja w roznych czesciach swiata, wiec w razie czego jest dokad wiać :)

Gość gość
Jak będziesz mieć możliwość, żeby zwiać A co z małymi dziećmi, które jednak mieszkają z rodzicami. Czy płodzenie dzieci w obliczu wojny jest w porządku? Czy płodzenie dzieci, kiedy nie ma się możliwości zapewnienia im bytu jest OK?