Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biedronka nie jest polskim sklepem

Polecane posty

Gość gość

Wiedzieliscie o tym?

Gość gość
każdy normalny człowiek to wie właściciel to portugalia co nie zmienia faktu, że 90% towarów to produkty polskie

Gość gość
No ale co w związku z tym? Jak należała do Polaka to Polacy pracowali tam jak niewolnicy, towar był ujowy i dla patolki

Gość gość
Kurde nawet taka biedna i mała Portugalia ma swoje sklepy u nas

Gość gość
To z tego ze caly podatek od produktow i calej reszty, np zatrudnienia pracowników idzie do portugalii

Gość gość
Polska ma więcej sieci handlowych niż Portugalia

Gość gość
jest ssklepem portugalskim gdzie swoje miliardowe zyski odprowadza właśnie do portugalii ale ponad 90% produktów w biedronce, szczególnie spożywczych jest wyprodukowane w Polsce, Natomiast Lidl nie dość ze nie wykazuje żadnych zysków bo miliony euro transferuje jako koszty do niemiec to zdecydowana większość produktów lidla jest produkcji niemieckiej

Tak wiem o tym od zawsze i co z tego?:) nie jest polskim sklepem jak wiekszosc supermarketow ( Lidle, Tesca, Kauflandy,Carrefoury,Auchany itd) Biedronka jedynie ma mylaca polska nazwe, ale i tak raczej wiekszosc ludzi orientuje sie, tak jak napisal to wczesniejszy gosc, ze wlascicielem jest Portugalczyk.:)

Gość Marany
Za to Polomarket jest w 100% Polski, więc jeśli chcecie kapitał budować, to tam róbcie zakupy

Gość gość
Dobra dobra ale ja buduję swój kapitał więc nie będę kupował drożej. Mnie interesuje MÓJ kapitał!

Gość gość
Jak chcecie polski kapitał budować to zapraszam na mój warzywny stragan.mam wszystko od polskich rolników. Barany.