Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostraa chce mieć wpływ...

Polecane posty

Gość gość

na wychowanie mojego dziecka. Uważa,że dziecko musi mieć wszystko co dostepne w dzisiejszych czasach,więc przychodząc do Nas ciągle Jej coś kupuje,zabiera niby na spacer,a okazuje się,że do sklepów kupić zabawki,ubrania. Poprosiłam by została godzinę z małą u mnie w domu,to pojechały oczywiście do sklepu. To co ja mówię jest źle,to co Ona jest święte i jeszcze moją mamę namawia. Córka chodzi na dodatkowe zajęcia,ale nic w zasadzie nie wnoszą to mówię mamie,że wypiszę i zapiszę na coś innego. Siostra raz poszła z małą i stwierdziła,że zajęcia są super no to moja mama już stwierdziła,że może lepiej tam chodzić. Ja mówię,że mała ma za dużo wszystkiego,proszę żeby tak Jej nie rozpieszczała,ale Ona swoje. Najgorzej mnie wkurzyło jak po kryjomu pojechała z małą do centrum handlowego a mi powiedziała,że weźmie mała do babci,czyli naszej mamy.

Gość gość
I czemu ci jest tak ZLE ! bo nie rozumiem? inni by byli jeszcze wdziecni za to ze ci kupuje ,pomaga ci przeciez finansowo, opanuj sie i badz zadowolona ze nie wydajesz grosza na corke, kup sobie cos i bedzie kwita, chyba ze normalnie jestes zazdrosna o corke ?co i tez mozliwe.

Gość gość
Mi nie trzeba pomagać finansowo,stać mnie na wszystko. Moje dziecko ma to co potrzeba,ale nie chcę po prostu by było przesadnie rozpieszczane.

Gość gość
I w jakim celu nam się tu żalisz? Siostrze to powiedz bo to was dotyczy bezpośrednio, obcy ludzie na forum nic ci nie pomogą w takiej sytuacji.

Gość gość
Siostrze już mówiłam parę razy,ale mało coś do Niej dociera. Nie chciałabym pokłócić się tak na amen i nie widywać,tym bardziej,że mieszka z moją mamą,a mamę chcę odwiedzać. Jest mi przykro,że uważa że jak chce gdzieś z małą pojechać to nie musi mnie informować tylko kłamie.