Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny pomozcie

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj spotkalam sie z pewnym chlopakiem ktorego poznalam w necie. chlopak fajny dobrze ustawiony, ma prace, wlasny samochod dobrze mi sie z nim gadalo ale nie bylo takiej chemii... Niedawno rozstalam sie z pewnym chlopakiem ktory od razu mnie zauroczyl, od razu byla chemia, czulam ze to jest to cos tyle tylko ze nie jest tak dobrze ustawiony jak ten nowo poznany chlopak, nie ma auta, slabo stoi z kasa, do tego duzo sie klocilismy i zerwalam z nim... Chyba nadal cos czue do bylego, nadal mi sie podoba mysle o nim po rozstaniu codziennie i brakuje mi go. Wiem ze on mnj***ardzo kocha lecz nie wiem jaka czeka mnie z nim pzyszlosc. I moje pytanie powinnam zaryzykowac z tym nowym czy wrocic do bylego?

Gość gość
po pierwsze nie wracaj do byłego to jest największy błąd kobiet z jakiejś przyczyny z nim zerwałaś z jakiegoś powodu było ci z nim źle wiem że masz sentyment że tęsknisz ale nie wracaj do byłego on się nie zmieni będziesz tylko cierpieć po drugie spotkałaś się z gościem z neta o którym nic nie wiesz nie znasz jego środowiska a facet może ci zwyczajnie kit wciskać ale nie musi po trzecie facet z neta ci się nie podoba więc nie brnij w to bo i tak z tego nic nie będzie x proponuje dalsze poszukiwania