Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gościnnieja

kobieta powinna nie mieć dużo bagażu :[

Polecane posty

Gość Gościnnieja

tzn że jak miała więcej niż 4 partnerów seksualnych już nigdy nie powinna marzyć o związku a co bardziej się wiązać,kto takie chce dla mnie to już nie jest normalne więc kobiety nie rooochajcie sie tyle ;)

Gość gość
A jak ma nie mieć dużo bagażu jak wy cały czas w chuja lecicie wciskając ściemy o miłości i inne bajeczki byleby do łóżka zaciągnąć a potem kopa w dupe?

Gość MenHealths
Panowie,więcej pracy nad swoją samooceną.Ja zawsze wolałem kobiety doświadczone,nigdy z dziewicą seksu nie uprawiałem a okazji miałem wiele. I tak co można z taką dziewicą robić? Ani lodzika ani żadnego świrowania. Nie lubię być nauczycielem. Mnie jakoś nigdy nie interesowała przeszłość moich partnerek.Nie potraficie zrozumieć że ONA uważa was za wyjątkowych, bo macie to coś czego nie maja inni faceci. A wy zamiast z tego korzystać , to dołujecie się jakimiś nie potrzebnymi myślami i to odbija się na waszych relacjach z partnerką. I tak doprowadzacie się do tego,że jesteście następnym nic nie znaczącym epizodem w jej życiu.

Gość gość
Dla mnie powinna mieć bo jak za mało przeżyła to cóż więcej będzie chciała to będą takie ulotne chwile wolę by miała za sobą wielu ale bym był jej ostatni :) Ale też nie chcę takiej co pukało pół Polski tylko taką skromną co miała kilku i nie szła na kilka batów :P