Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY kazda kobieta,poszlaby do lozka z 80letnim facetem,za kase ???

Polecane posty

Gość gość

Czy poszlabys do lozka,uprawiala seks z 80 letnim facetem bogatym ? SEKS bez gumki itp CZY kazda kobieta poszlaby z takim ? bogatym dziadkiem ?

Gość gość
Dlaczego nie? przeciez bogaty.

Gość gość
Nie,bo 80 latek łyka viagre i na pewno dostałby zawału,wiec to bylaby nekrofilia

Gość gość
Tak zdecydowanie każda

Gość gość
Co za glupie pytanie. Nie ogarniasz, ze watek z "Dziadkiem" to zarty i kpina. Od pierwszego zadnia widac, ze Dziadek to podszyw.

Gość gość
BEZ GUMKI nie bo taki 80 latek wydziela jad trupi,jest umierający i w stanie rozkladu

Gość gość
ALe sa takie co ida z takim dziadkiem ... Sa takie ktore podnieca brzydkie cialo,stare,jak rodzynka ? Stary fiut/tyle bab juz wybzykal,jaja do kolan...

Gość gość
Ja znalazlam prace u starszego pana 78 lat w Niemczech,jako pomoc domowa+zamieszkanie,po jakims czasie wyszlo tak ze teraz uprawiamy seks,oczywiscie on nie zawsze moze, i doadtkowe daje mi kieszonkowe,mam faceta stalego w pl(co miesiac jade na pare dni do polski do mojego chlopaka) ,ale oczywiscie nigdy mu o tym nie powiem,NIKOMU ,popracuje jeszcze troche u dziadka ,a pozniej odejde.

Gość gość
Lubiaca stare pomarszczone cialo,zuzytego penisa/ktory juz tyle wybzykal,jaja do kolan, taka poszlaby by z dziadkiem. Ale Kobieta lubiaca fajnych facetow z ladnym cialem nie pojdzie z takim dziadkiem,brzydzilaby sie.

Gość gość
Każda, tylko za inną stawkę.

Gość gość
wy faceci nie wiecie co to godność :O ale co się dziwić po panach odwiedzających prostytutki nie ma już prawdziwych mężczyzn na tym świecie

Gość gość
Nie każda bo obrzydzenia do niektórych facetów nie sposób ukryć.

Gość gość
Zależy jak bardzo byłby bogaty z takim hugh hefnerem może i bym się przesłała bo on już i tak niewiele może a za chwilę męki bym miała dużo kasy

Gość gość
Zresztą lepiej już siempomeczyc kilka minut dla sporej kasy niż harowac wiele dni czy tygodni...napiszę tak ze za marną sumę bym nie poszła ale jakby ten dziadek był bardzo bogaty i zapłacił mi np kilka tysięcy to pewnie bym się zgodziła pod warunkiem ze nikt by się nie dowiedzial

Gość gość
6:33 wy kobiety nie wiecie co to godnosc, ale co sie dziwic po kobietach pracujacych w burdelu i na ulicy.