Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwni ludzie są na świecie

Co za czubek!palant! Jestem przerażona

Polecane posty

Gość Dziwni ludzie są na świecie

Poznalam go parę miesięcy temu przez internet. Spotkalismy się,bo miałam czas,spedzilam z nim dwie godziny, z braku laku, potem nadmiernie mnie irytowal, rozeszlismy się. Potem do mnie wypisywał...wysyłał swoje zdjęcia,chciał się spotkać :O przestalam się odzywać...jakiś czas później zrobił mi wyrzut,że jestem taka i owaka skoro go olalam. Później cisza. Potem po miesiącu napisał,ze przeprasza za brak kontaktu,ale wyjechał :O jakby mnie to obchodziło. Z grzeczności spytalam jak było,ale juz nie odpisalam na jego odpowiedz. Następnie kilka miesięcy spokoju i teraz znienacka znów zaczęło się nękanie. Wypisywał emotki usmieszki,co kilka godzin, dzień później wieczorem napisał dobranoc. Wtf! Ja mu nic nie odpisywalam,a później juz zablokowalam. Skąd się biorą tacy?! :O

Gość gość
poprosu facet pewnie nigdy nie mial dziewczyny i bardzo chce miec nie dziw mu sie

Gość gość
Na spotkaniu gadał ile to koleżanek ma itp. Z wyglądu nie straszył,ale zachowanie tragedia :O lat powyżej 25 wiec trudno uwierzyć, żeby nigdy nie miał dziewczyny, ale kto wie :-)

Gość Onjage
ja mam 27 nigdy nie mialem a tez mam mnostwo koleznek.. wlasnie KOLEZANEK bo zwyczajnie brzydki jestem i mimo ze lubia moja oosbe i towarzystwo to nie chca relacji fizycznej wiec wiem cos o tym

Gość gość
Czy on to nie czasami dash rysio? Masz imie lub nazwisko na litere M ? A moze masz nick kafeterianka?

Gość gość
Nie kłam.

Gość gość
01;52 nie, to nikt z kafe. Ma na imię na S. Onjage - a koleżanki masz ładne czy brzydkie? Bo ja mam takiego kolegę lat 29,charakter bardzo w porządku jednak wygląd marny, co najlepsze jemu s i e wydaje, ze jest przystojny i koleżanki ma same atrakcyjne,jak chciałam go zapoznać z moja koleżanka,to juz mu się nie spodobała i wymyślał,ze to kwestia różnic charakteru,a w rzeczywistosci czy,ładny czy brzydki facet, każdy gustuje w modelkach :-( nie ma wartościowych facetów.