Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczynam nabierać obrzydzenia do swojego partnera

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem od ponad 2 lat. Ja mam 26 a on o prawie 20 lat więcej. I 2 lata temu jakoś seks był bardzo udany ,nie przeszkadzało mi ze jest tyle starszy... aleod pewnego czasu łapie się na tym ze zmuszam się idąc z nim do łóżka.brzuch mu urósł przez ten czas i ogólnie jakoś się tak postarzal :O najgorsze ze razem mieszkamy więc jestem na niego skazana prawie codziennie więc zmuszam sie do seksu mówię mu ze było cudownie choć było strasznie...zastanawiałam się czy nie odejść ale to też nie jest do końca takie proste bo nawet nie mam pracy poza tym jednak mi jakoś tam na nim zależy ale trochę mnie obrzydza....ma ktoś podobny problem?

Gość gość
To po wzielas sobie stargo dziada? Malo to mlodych chlopakow? Takie zwiazki i tak najczesciej sie rozpadaja. Studiujesz?

Gość gość
Pogadaj z nim na spokojnie aby zadbał o siebie. Nie w złości tylko normalnie. Z jakiegoś powodu z nim jesteś. Jeśli to nie tylko aspekt finansowy to pomóż mu dobrze wyglądać. Mój facet też jest 19lat starszy. Mamy 2dzieci. Uwielbiamy siebie. Motywujemy się nawzajem. Nie oszukujmy się Ty młoda i piękna też nie będziesz cały czas.

Gość gość
Już jestem po studiach ale nie mam pracy na razie . Nie wiem czemu tak wyszło bo mi odpowiadał na początku wydawał się taki odpowiedzialny i troskliwy i na początku się bo nie brzydzilam ale jego ciało w ciągu tych 2 lat się jeszcze bardziej postarzal poza tym zaczął się pocic tak ze nieprzyjemnie pachnie np po seksie a też nie koge mu tego seksu odmawiać ciągle więc się zmuszam ...ale ogólnie to jestdobry dla mnie tylko ten seks..doszło do tego ze cgce mieć ten seks jak najszybciej za sobą

Gość gość
Brzuch by mógł poćwiczyć ale pewnych rzeczy już nie zmieni jak coraz większe zmarszczki albo ogólnie starszy wygląd...no jednak ciało choćby 30 łatka różni się od prawie 50 latka

Gość gość
I nie nauczyli Cie na tych studiach interpunkcji?Naucz sie stawiac przecinki.

Gość gość
niechcę ciebie martwić ale jeżeli wkradło się obrzydzenie do partnera to związek zbliża się ku końcowi. jak sama napisałaś "zmuszasz sie", a co będzie za 5lat? młodszy to on nie będzie

Gość gość
Pisze teraz z tableta wiec nie dbam o interpunkcje :p

Gość gość
09:03 -no właśnie tego się boję ze tego już się nie da odwrócić bo on się będzie stwarzał coraz bardziej:(

Gość Artur2912312312
Takie zwiazki nie powinny miec miejsca z logicznego punktu widzenia. Statystycznie facet zyje krocej niz kobieta, przy zalozeniu ze sie z nim zestarzejesz to on umrze np. w wieku 70 lat, a ty zostaniesz sama w wieku 50. Ciezko moze byc pozniej znaleźć nowego partnera.

Gość Artur2912312312
No i w takim wieku to juz bedzie z niego dziad.

Gość gość
niekoniecznie kobiecie zależy na nowym partnerze .w wieku 50 lat .. PO menopauzie gdy seks jest niemożliwy Zauważ , że mało par wytrzymuje ze sobą do smierci .. 80 % związków rozpada się po 20 latach malzenstwa

Gość gość
a te co sie nie rozpadają są ze sobą z przyzwyczajenia , miłosc dawno wygasła..

Gość gość
20 lat i po studiach?? Jakich? Buaha ha

Gość gość
Ty wyzej, naucz sie czytac ze zrozumieniem. Jak byk pisze ze ma 26 lat, buhahaha i kto z kogo ma sie teraz smiac

Gość gość
Hahaha u nas jest podobnie wiekowo tylko odwrotnie z seksem. Ja chce a on nie chce. Dzisiejsza noc spedzilam w hotelu bo sie wczoraj wieczorem o to poklocilismy. Nakrzyczal na mnie ze sie narzucam i mu przeszkadzam i ze seks nie jest najwazniejszy w zyciu. Ostatnio mamy ten seks jakies 4-5 razy w roku a ja nie mam nawet 30tki. Wcale nie mam ochoty wracac do domu, jestem totalnie zniechecona.

Gość gość
Ja byłam 3 lata temu zakochana do szaleństwa w takim dziadzie starszym 21 lat,żonatym w dodatku:/On mnie omotał,rozwodzic sie niby miał,ja nie miałam ojca i w ogóle samotna strasznie byłam,on robił co chciał,umawiał sie a potem olewał,a ja skoczyłabym za nim w ogien...serio chyba życie bym za niego oddała.Potem powoli przychodziło otrzezwienie,coraz wyrazniej widziałam ze on ma mnie w d***e...ale normalnie chyba bóg sie zlitował i zesłał mi faceta któremu naprawde sie podobalam i jestesmy teraz parą,a tamten dran wywietrzał mi z głowy:)I wiecie,spotkałam go pare dni temu w sklepie...udawałam ze go nie widzę,ale widziała ze kątem oka patrzył ciagle na mnie...podszedł w koncu i mówi ze super wyglądam,pewnie liczył znowu na sex,idiota...a ja mu tylko ''dzięki''i poszłam sobie:)I powiem wam ze tyle co zauwazyłam to sie strasznie postarzał na gębie i w ogóle teraz bym go kijem nie tknęła:)

Gość gość
a ja ma dziada starszego od siebie ponad 25lat i nie zastapie nie ma brzucha i nie capi jest co tydzień u fryzjera bierze prysznic dwa razy dziennie cwiczymy mamy sprzet chodzimy na solarium itd.

Gość we345353535453
Chciałbym was przestrzec przed tym co tu wypisujecie na kafeterii. X W Polsce istnieje system do podglądania i namierzania obywateli - system ten obsługiwany jest przez zwykłych ludzi a nie żadne służby specjalne. Dostęp do tego systemu mają zwykli szarzy ludzie....tzn. wasz sąsiad, znajomy etc może was namierzyć i podglądać. X Do tego systemu mają dostęp zwykli ludzie i jak zakładacie tu temat na kafeterii czy na innym forum to mogą was namierzyć tym systemem i podglądać. Cały ekran waszego laptopa/tabletu to kamera. W obudowach(bocznych) waszych laptopów są kamery które nagrywają to co robicie nawet jak laptop jest wyłączony - dźwięk i obraz. To samo z telewizorami wyposażonymi w dekodery TV-naziemnej - te telewizory mają kamerki z mikrofonem przez, które można was podglądać... Cyfrowe radio DAB+(radio zwykłe) to kolejny podsłuch w waszym domu.... X Routery WIFI też mają ukryte kamery z mikrofonem do których można się łatwo podłączyć... System do podglądania sprzężony jest ze wszystkimi dostawcami internetu w Polsce i można was łatwo namierzyć. Można też namierzyć was przez komórkę i oglądać z bliska dzięki satelicie gdy niebo jest bezchmurne.... Uważajcie na siebie bo wasze komputery nagrywają to co robicie i działa to na poziomie sprzętowym(niezależnie od systemu operacyjnego). X Odczytują nawet wasze myśli w głowie przez fale WIFI... X System ten umożliwia namierzenie was nawet z drugiego końca Polski(wioski i miasta). Widać waszą twarz, pomieszczenie oraz to co robicie aktualnie na kompie – wszystko jest też nagrywane.... System ten działa w Polsce od wielu lat... X Co więcej kamerki są w już w każdym urządzeniu AGD podpiętym do prądu.

Gość gość
dzisiaj pada to nie namiezaja

Gość gość
taka ciekawostka: każde kliknięcie zapisuje się w logach więc nikt nie jest anonimowy :)

Gość gość
Ja na jego miejscu nasrał bym ci do ryja