Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćććć

Początkowe objawy ciąży...pomóżcie

Polecane posty

Gość gośćććć

Chodzi mi o takie 10-dniowe.. Doradźcie.. Od dwóch tygodni bardzo słabo się czuję, mam zmiany nastrojów, ale częściej jestem poddenerwowana, mam słaby apetyt.. Okres powinnam mieć od 3 dni - a tu nie ma.. Dodam, że mam dziwne bóle u dołu brzucha, bolą mnie oba jajniki - ale tak dziwnie, na pewno nie jest to ból mentruacyjny, raczej zbliżony do owulacyjnego.. Czy myślicie że jestem w ciąży??

Gość gość
Skoro minęły 3 dni od terminu okresu to zrób test. Jeśli zaszłaś w ciążę to będą 2 kreski. Proste....

Gość gośćććć
Jesteśmy razem dopiero pół roku.. I jestem przerażona.. Przeważnie używamy gumki, rzadko robimy to bez.. I nie kończy w środku.. Raz było że skończył, ale z gumką i właśnie to było ok 2 tygodnie temu.. i dodam, że raczej mam mam regularny okres, raz mi się spóźnił 2 dni a dziś już 3 i nawet się nie zapowiada.. A tu te dziwne bóle w jajnikach.. Mam złe przeczucia..

Gość gość
Nie nakręcaj się. Stres też mógł Ci rozregulować okres. Być może chorowałaś. Wiele sytuacji życiowych mogło wpłynąć na to że nie masz jeszcze okresu. Poza tym siedzisz i wczuwasz się za bardzo w swój organizm. Wiele kobiet nie wie na początku ciąży o tym że w niej są. Nie doszukuj się niczego i leć po test.

Gość gość
zrob test

Gość gośćććć
Ok tak zrobię, dziękuję wam bardzo Ale szczerze, aż mi się płakać chce.. to nie jest odpowiedni moment..

Gość gośćććć
Witam ponownie! Dostałam dzisiaj okres :):) tylko inny niż zwykle..wodnisty..