Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deysuzek

Nie wiem co robić

Polecane posty

Witam. Ostatnio z moją dziewczyną nie dogadujemy się najlepiej, praktycznie się do siebie nie odzywamy, ona zagaduje- zarywa do mojego kolegi od jakiegoś tygodnia. Gadałem z jej najbliższą przyjaciółką i uznała, że ona chyba coś czuje do mojego kolegi, porozmawiała też z nią i nie jest w stanie stwierdzić czy ona coś do niego czuje, czy nie, ale wydaje jej się, że prawdopodobnie tak. Moja dziewczyna obiecała swojej przyjaciółce, że ze mną porozmawia, jej koleżanka napisała mi tylko, żebym przygotował się na rozmowę bo ona wszystko wie, że niby moja dziewczyna nie jest pewna czego chce i, że czeka mnie poważna, niemiła rozmowa. Na zapytanie czy to już będzie mój koniec z nią powiedziała, że nie wie, że możliwe, zależy od naszej rozmowy. PROSZE POWIEDZCIE MI CO MAM ROBIC, KOCHAM JA I JESLI MI POWIE ZE TO KONIEC TO NIE WIEM CO SOBIE ZROBIE. Adt.1 Hmm, dziewczyna wciąż ze mną nie rozmawiała, byliśmy dziś na dworze i zachowywała się jakby mnie nie było, zamieniła ze mną może 2 słowa a na pożegnanie podała tylko rękę, czy próbuje mnie zlać czy o co chodzi, bo skoro ze mną nie rozmawiała to mam rozumieć ze wszystko jest ok, ale z 2 strony takie głupie ignorowanie świadczy albo o tym ze to już koniec albo nie wiem co, czy może ktoś coś napisać, o co chodzi :v

Gość gość
Ile masz lat ?

Gość gość
przedłuż sobie penisa. skorzystaj z porad w necie. zapytaj ją ile cm ma ten kolega , do którego zarywa i przedłuż o dwa trzy cm by był dłuższy.

Gość gość
Pewnie dziewczyna jest też w takim samym wieku. To jest taki wiek, że młodym ludziom buzują hormony i nie przejmuj się jak ci powie, że nie chce z tobą być to powiedz jej ok. Bo to jest wiek który nie nadaj się jeszcze na prawdziwą miłość Po drugie " Tego kwiatu jest pół Światu" Więc znajdziesz w swoim czasie naprawdę wartościową, że nawet się nie zorientujesz kiedy to nastąpiło. Jestem starszy od ciebie o 6 lat i to samo przechodziłem. Głowa do góry i spotykaja się z koleżankami i tak poznasz swoją drugą właściwą polówkę a nie o głupotach myśleć.

tylko najgorsze jest to, że teraz będzie zarywać do mojego kumpla, co będzie chorą sytuacją, bo gdybym chciał nawet o niej zapomnieć to nie będę za bardzo mógł przez kumpla i przez to, że przyjaznie się z jej bratem, wiec wszystkie wyjścia na dwór lub coś będą sie pewnie odbywały razem z nią :/

Gość gość
Na pewno dla Ciebie nie będzie to komfortowa sytuacja. Zobaczysz co ci powie dziewczyna, jak powie, że koniec, to nie przejmuj się nie rób awantury i nie obrażaj się na nią tylko powiedz, że " Dziękuje za miło spędzony czas z Tobą i mam nadzieje, że zostaniemy dobrymi przyjaciółmi " Jak ją będziesz widywał to mów jej normalnie cześć i podaj dłoń jako pierwszej w towarzystwie kolegów. Nie należy nigdy palić za sobą mostów, bo być może taka sytuacja zaistnieć, że przez nią możesz poznać wartościową fajną dziewczynę. Bo jak zaczniesz do niej podskakiwać i wyzywać to może tobie jeszcze na złość zrobić i obsmarować cię wśród znajomych, takie są dziewczyny w tym wieku. Jeżeli przyjaciółka o której piszesz, że ona jest pośrednikiem pomiędzy Wami, to możesz się wokół niej zakręcić jeżeli jest fajna i to będzie też taki mały pstryczek dla twojej dziewczyny. Ona twojego kolegę podrywa to ty jej koleżankę. Jesteś jeszcze młody wyszalej się.

Gość gość
Spoko nie ma za co. Trzymaj się Pozdrawiam

Gość deysuzek
Hmm, dziewczyna wciąż ze mną nie rozmawiała, byliśmy dziś na dworze i zachowywała się jakby mnie nie było, zamieniła ze mną może 2 słowa a na pożegnanie podała tylko rękę, czy próbuje mnie zlać czy o co chodzi, bo skoro ze mną nie rozmawiała to mam rozumieć ze wszystko jest ok, ale z 2 strony takie głupie ignorowanie świadczy albo o tym ze to już koniec albo nie wiem co, czy może ktoś coś napisać, o co chodzi :v