Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobno PIS robi dobrze ale wcale tego nie czuje, jest mi coraz gorzej

Polecane posty

Gość gość

mam wrażenie ze wspierane sa jedynie okreslone grupy społeczne - nieroby, debile, tzw ''katole'', różne misiakiewicze i ich kuzynki żony córki szwagierki oraz oczywiście kler ma coraz lepiej, same przywileje, zero jakichkolwiek hamulców, klechy kłapią dziobem, obrażają i nikt ich do pierdla za to nie wsadza, nawet mandatu nie da poprzedni rząd kradł przez amber goldy i skoki, ten się ustawia na całego, juz sobie wyobrażam tą wymiane stołków w PZU, PEKAO, PKO BP, Aliorze i innych państwowych firmach, pozabijają się o stanowiska :O

Gość gość
A mnie jest bardzo dobrze i żałuję, że nie głosowałam na pis. Teraz na pewno na nich zagłosuje. Nie jestem klechą, pijaczką, nierobem ani karierowiczem misiewiczem. Jedyne co mi się nie podoba to straszenie nas Rosja która ma nas głęboko w zupie oraz brata nie się z Ukrami. Reszta mi się podoba. Denerwują mnie islamofile z nowoczesnej i kodziarze którzy chcą wmówić ludziom ze w Polsce nie ma demokracji.

Gość gość
Mi sie w PIS nie podoba to ze tak obstają za USA, my powinnismy się bratać z naszymi sąsiadami tzn z Czechami, Słowacją, Litwą i poprawić kontakty z Rosją wlasnie, przyjaciol szuka sie daleko a wrogow daleko, USA nie mają przyjaciol, oni z kazdego przyjaciela robią niewolnika jak z wyspy Puerto Rico, dla nich jestesmy gówienkiem I najgorsze - masowe zapraszanie ukraińców, moja znajoma prowadzi mały hotelik i wiecie co oni wyprawiają ? masowo rezerwują noclegi by miec potwierdzenie do wyrobienia wizy, za nocleg nie placą, koleżanka musiała zawiesić wspolprace z portalem Booking.com bo portal odmowil pomocy a ona byla stratna, ukraince rezerwowali, nie placili , nie pojawiali sie tylko chcieli miec potwierdzenie z booking ,a jej pokoje nie pokazywaly sie w wyszukiwaniu bo rzekomo zarezerwowane !! Państwo polskie w ogole nie pomaga przedsiębiorcom tylko ich gnębi, Urząd Skarbowy niedlugo bedzie chcial zeby kasy fiskalne miały emerytki na bazarach !! Kolesiostwo, kumoterstwo, nepotyzm, to sie nigdy w tym kraju nie skonczy

Gość gość
Jest Ci coraz gorzej z prostej przyczyny, po pierwsze jesteś jełopem z po lub nowoczesnej, albo komuchem...po drugie jesteś najpewniej Januszem lub Grażynką biznesu i teraz będziesz zmuszony normalnie płacić ludziom za pracę... P.s. PiS to dno i trzy metry mułu, ale tym mułem były rządy solidaruchów i pełno... Żeby była jasność-nigdy nie głosowałem na pis-dy..

Gość gość
ZGadzam sie z autorką- patole dostają za darmo pieniądze, a my zapieprzamy za marne grosze. Jestem za całkowitą likwidacją opieki społecznej i wszelki 500 plusów, Pomoc tylko osobą ciężko chorym i niedołęznym, jak nie pracujesz i nie potrafisz utrzymac rodziny- zabrać dzieci. Pieniądze się należą za pracę a nie za nicnierobienie patoli!!!! do piachu!!!!

Gość gość
Może i biednym te pieniądze bym dała ale po co dawać je ludziom którym się dobrze powodzi

Gość gość
Autorko niestety PiSiory nie są wstanie zlikwidować ustawą twojej nieudolności i nieróbstwa :o

Gość gośćśćć
ja przez ten cały pis w przyszłym roku muszę zamknąć działalność i szukać pracy :O bo szanowny pan morawiecki wymyślił sobie że kasy fiskalne muszą być podłączone do internetu :O

Gość gość
gośćśćć dziś kasy online i eparagony są po to by rząd i fiskus wiedzieli co i za ile kupuje pan Kowalski i czy przypadkiem nie wydaje on więcej niż zarabia. Wszystko dla dobra obywateli :D Najlepsze będą paragony wysyłane na meila, już widzę jak jakaś staruszka wchodzi na meila i sprawdza ile zapłaciła w warzywniaku za pietruszkę :D

Gość gość
No nie wiem, jak tak właściwie nie odczuwam żadnej realnej różnicy. Fakt, że nie należę do beneficjentów żadnej z reform, ale tak naprawdę przez 8 lat rządów PO wrażenie było podobne: rząd wydaje forsę, dług rośnie, podatki rosną, ja nic z tego nie mam. Nie jest gorzej niż było.

Gość gość
A najlepiej ma się Ojczulek z Torunia...i też narzeka, bo taki biedny...

Gość gość
ceny coraz wyższe, waluty coraz droższe, no dobra zmiana, nie ma co

Gość gość
No tak, bo pisiory trzęsą światową gospodarką i przez to waluta obca się umacniA :D

Gość gość
Ja glosowalam na PiS i tez mi sie nie poprawiło , za to poprawiło sie tym z 500 plus

Gość gość
PLN za dobrej zmiany reaguje na każde piardnięcie na drugim końcu globu i leci na ryj, cokolwiek się nowego stanie.

Gość gość
Brexit: PLN leci, Trump: PLN leci, referendum we Włoszech: PLN leci, trzęsienie ziemi, też we Włoszech: PLN leci, powódź w Bangladeszu: PLN leci, ptak się zesrał na Mauritiusie: PLN leci.

Gość gość
Ciekawe, kiedy wejdzie obowiązkowa opłata na media rządowe dołączana do rachunków? Czy się z tego wycofali?