Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lawinowo rośnia liczba muzułmanów w Polsce

Polecane posty

Gość gość

widać to na uczelniach, widać na ulicach, jak chodzą w grupach, z rodzinami po kilkoro dzieci, wszystkim przysługuje 500 plus, czyli tyle ile zarabiali w swoich chorych krajach, a PiS śpi!

Gość gość
Gdzie niby? Ja w moim mieście nie widziałam ani jednego oprócz lekarza który przyjmuje tu ze 20 lat i żonaty jest z Polka.

Gość gość
A to ciekawe gdzie, mieszkamm w dużym wojewódzkim mieście i muzułmanów nie widzi się w ogóle.

Gość gość
No i co z tym robisz?

Gość gość
W Warszawie, dzisiaj na uczelni widziałem z 30 Arabów, w BUW-ie okupuja Costa Caffe codziennie, sami sobie przynoszą jedzenie i picie i okupuja stoliki. W centrach handlowych Złote Tarasy i BlueCity codziennie po 100-200 muzułmanów, przeważają mężczyźni, ale jest też dużo nowych rodzin, każde po kilkoro dzieci. Generalnie przeważają Arabowie, ale ostatnio sporo jest Czeczenów i innych z Kaukazu. Poza tym pełno czarnych muzułmanów z Afryki północnej. Codziennie widzę kilkanaście muzułmanek w chustach, raz widziałem Polkę w nikabie, która ubrana była cała na czarno.

Gość gość
Za to u mnie (Lublin) idąc przez miasteczko akademickie człowiek nie wie czy jest w Polsce czy na przedwojennych kresach. Nie przesadzę jeśli powiem, że co 3 (!) mijany student śmiga po ukraińsku (tak sobie liczyłam). Jest też pełno kolorowych, ale oni są głównie na medycznej (czyli wrócą po studiach do USA) i trochę z wymiany (też wracają). Z Ukraińcami gorzej, bo już są i na kasach i recepcjach.

Gość gość
To jest robione specjalnie bo za dużo Polaków wyjechało z kraju i jest niż demograficzny a kto będzie pracował na emerytury ? Musi się rodzić więcej dzieci bo za mało jest urodzeń a tylko dzięki cudzoziemcom wzrośnie dzietność.

Gość gość
A z jakiej paki im przysługuje 500 plus. I w jakim języku to bydło gada?

Gość gość
gość dziś Dobra, proszę o wyjaśnienie czemu nie możemy rozmnażać się w ramach własnego państwa. Tylko robimy Polakom Akcję Wisła?

Gość gość
bydło gada po arabsku

Gość gość
wszystkim uchodźcom i imigrantom przysługuje w Polsce socjal, program 500 plus już pobiera 100 tys. cudzoziemców, a mówi się, że będzie tego dwa razy tyle.

Gość gość
A zgłasza ktoś to gdzieś? Kreacje filmiki i do mediów najlepiej prawicowych bo tvn wam tego nie pokaże. Jest tu jeszcze ktoś z Wawy mogący potwierdzić? Co macie zamiar z tym zrobić warszawiacy?

Gość gość
Warszawiacy są martwi, rząd stworzył taką atmosferę strachu i oskarżeń o ksenofobie i rasizm, że ludzie się boją, pozwalają kolorowym na wszystko, tak jak na Zachodzie. A dochodzi do tego łapówkarstwo policji, straży miejskiej i urzędników. Kolorowi często płacą, szczególnie gdy są tu nielegalnie, a takich jest tu mnóstwo.

Gość gość
Jako, że mieszkam obok meczetu terrorystów salafickich, którzy sobie postawili meczet na grobach polskich powstańców listopadowych, czyli na Reducie Ordona, to codziennie widzę podejrzanych dżihadystów, często w wojskowych spodniach i butach oraz z bliznami na ciele po szrapnelach lub kulach. Do niektórych Arabów, Czeczenów lub czarnych strach podejść, noszą noże.

Gość gość
Korfa ja mieszkam w mieście studenckim Wrc. i tutaj jest tak ciemno że ich wcale nie widać -pewnie dlatego że czarni!

Gość gość
Naglasniajcie to. Kukiz 15 jest antyislamski Korwin również i Pi S również więc o co chodzi? Jak wiecznie się będziecie bać to zrobią u nas to samo co we Francji. U mnie na południu nie ma żadnych brudasow.

Gość gość
No ale przecież Polaków jest dużo więcej? Nie umiecie sie zorganizować i też chodzić po kilkunastu po tych okoliokolicach i dawać ciapakom do zrozumienia na czyim są tere ie? Gdzie kibole , gdzie patrioci?

Gość gość
hehe, może i śmieszne, ale do czasu, bo to problem, oni nawet jak im krzyknąć w twarz, aby wracali do swoich krajów, to mówią, że tu zostaną, nie dziwię się, bo ich kraje to totalny syf, zresztą takim go stworzyli, ale ten syf zabierają ze sobą do Polski i to jest problem!

Gość gość
Jak kiedyś byłem z żoną w centrum handlowym to arab złapał ją za tyłek w mojej obecności bezczelny typ.

Gość gość
Ciapaki, chodzą w grupach, bywa, że po kilku, noszą noże, zbierz ludzi z gazem lub pistoletami pneumatycznymi i działaj. Warszawa to miasto ludzie-zombie, patrioci wyginęli wraz z Powstaniem Warszawskim.

Gość gość
To Nie rząd oskarża o ksenofobie i rasizm tylko opozycja jeśli już.

Gość gość
W Warszawie zaczyna się robić jak w Paryżu lub Brukseli, niby większość to rdzenna ludność, ale mniejszość zaczyna terroryzować, chociażby przez usłużnych HejtStop, zwolenników multikulti i samych ciapatych, którzy już tu są bardzo długo i pomagają nowym, są już firmy i organizacje, które się tym trudnią, to jest V kolumna, która stwarza zagrożenia z jakimi borykają się Niemcy i Francuzi, ale ja niewierze, że oni sobie już z tym poradzą, jest już za późno. Polacy mają szansę i to jest ostatni moment.

Gość gość
Kręćcie filmiki i wrzucajcie do sieci. Niech wszyscy Polacy zobaczą co się dzieje.

Gość gość
PiS nic nie zrobił, nowa ustawa o obywatelstwie z 2012 roku nie została zmieniona, przepisy ułatwiające osiedlanie się nie zostały zmienione. Jak byłem w urzędzie dzielnicowym to widziałem, jak bez problemu czarni,śniadzi i żółci dostają dokumenty, nawet nie muszą znać polskiego. Trwa masowe osiedlanie i sprowadzanie kolorowych do Warszawy, w tej chwili co 8 mieszkaniec Warszawy to cudzoziemiec, na szczęście lub nieszczęście dominują biali Ukraińcy, ale reszta to ciapactwo.

Gość gość
Zgłaszajcie na policję kaźdy najmniejszy przejaw agresji wobec Polaków, do mediów, do polityków lokalnych, twórzcie demonstrację, zgromadzenia, zgłaszajcie również do tego całego hejtu stop, przecież oni nas hejtują. Dzialajcie warszawiacy, wasi dziadkowie ginęli za to miasto, czas zdjąć rurki i stać się mężczyznami.

Gość gość
Zwariowałeś? Kręcić filmiki? Nie wiesz jak agresywni są czarni i arabowie? Co drugi czarny jest tak napakowany, że hej, niektórzy to dwumetrowcy i 120kg żywej wagi i ty chcesz abym jeszcze krecił filmiki? Czeczeni i Arabowie jak zauważą, że ktoś im robi zdjęcia to są agresywni! A są spostrzegawczy! Pamiętam paru jak wjeżdżali w Złotych Tarasach po schodach ruchomych, a ja ich obserwowałem, natychmiast to spostrzegli, bo wszyscy się rozglądali, zresztą tak, jakby dopiero co przyjechali z kraju ogarniętego wojną np. z Alleppo lub Damaszku, bo nikt tak się nie rozgląda, zachowywali się jakby byli na zwiadzie. Normalny człowiek tak się nie zachowuje.

Gość gość
Piszcie do premier, zalewajcie jej fb postami na ten temat. Jak będziecie siedzieć cicho będziemy mieć drugą Francję. Skoro piszecie tu to piszcie na fb polityków.

Gość gość
Nie umiesz dyskretnie kręcić? Zbierzcie sie w kilku. Teraz się ich boisz jak jest ich kilku a to dopiero początek. Dzwon na policję ze zaczepiaja i sa agresywni. Powiedz że są napakowani i niech przyjadą z posiłkami. REAGUJCIE. Jak nie bedziecie nic robić to dopiero nam wejdą na głowę. I gdzie ci słynni warszawscy dresiarze" co oni na to?

Gość gość
niestety wraz z dziadkami, umarła polskość i to już chyba koniec!

Gość gość
warszawscy dresiarze wyjechali do Anglii lub powymierali, pozostały niemoty, co to boją się własnego cienia