Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy, co kupic mężowi pod choinkę

Polecane posty

Gość gość

co kupiłyście?

Gość gość
iPhone 7plus

Gość gość
hehe, prosiłabym do 300zł:D

Gość gość
Kup mu niewidzące okulary. Żeby nie musiał patrzeć na twoją głupote ;)

Gość gość
A po co kupować coś na siłę, co wy dzieci jesteście?

Gość gość
Mi wyszło taniej niż 300 zł ;) iPhone wzięłam na raty a na wszystkie rachunki co miesiąc mąż daje kasę.

Gość gość
gość dziś -> ja kiedyś wysłałem dziewczynie bukiet czerwonych róż.... x x x x x x x x x x x x...za pobraniem. Na następnej randce dostałem po pysku. Żeby u ciebie tak nie wyszło ;):)

Gość gość
Mój ostatnio pierdo , li o trymerze ale chyba go pogielo żeby kupić mu za 300zl prezent. Ja już wyszłam z tych prezentów dla siebie , zawsze sobie strzelalismy drogie prezenty, a to zegarki, a to komplety bielizny, szczoteczki eleltrycznr, radia samochodowe, wędki, teraz jak dziecko jest to nie mam zamiaru robić mężowi drogich prezentów. AAAA jeszcze kiedyś kupiłam mu voucher na lot parolotnia , łańcuszek z zawieszka, perfumy..

Gość gość
"Żeby nie musiał patrzeć na twoją głupote " Aha czyli robienie sobie prezentów to głupota? Najfajniejsze są związki, kiedy chce się tej drugiej osobie coś ciekawego kupić, zrobić niespodzianke. Pomimo że jesteśmy ze sobą 10 lat nie wpadliśmy w rutyne. Może za kolejne 10 będzie mi wisiało czy moj mąż ucieszy się na widok miłej niespodzianki ode mnie czy nie. "A po co kupować coś na siłę, co wy dzieci jesteście?" Dlaczego na siłę? szukam inspiracji na coś ciekawego, jak nic mi nie wpadnie w oko to kupię poprostu jakiąś koszule ktora zawsze się przyda.

Gość gość
no jeśli ty nie wiesz co lubi twoj mąż i co by go ucieszyło, to jak obcy mają podpowiedzieć???

Gość gość
piszę że szukam inspiracji, nie umiesz czytac ? ostatnio się dowiedziałam np od mojej siostry że istnieje np ładowarka przenośna, ale ona mu to już kupiła. O takie właśnie inspiracje mi chodzi, może istnieje jeszcze coś innego o czym zapomniałam albo jest może jakaś nowość co mogłoby mu się przydać, zresztą pytam się też co kupiłyście swoim . A ty nie szukałas pomysłow nigdy u innych????

Gość gość
Zegarek dobry pomysl. Moze byc tez portfel , pasek do spodni taki droższy skórzany , dobry alkohol, zależy czego potrzebuje , ja mojemu kupilam portfel , plyte i bilety na koncert ulubionego rapera

Gość gość
Jeszcze jest czas na zakup vouchera pod choinkę http://motoprezent.pl/ a to idealnym pomysł na prezent dla facetów których pasjonują sportowe samochody

Gość gość
Marketing szeptany :) powinni wam kary dowalić.

Gość gość
ja też nie wiem co kupić mężowi bo wszystko ma. więc zostają tylko drobiazgi lub prezent za dużą kasę

Gość anecia000
wypasione słuchawki w teletorium :)