Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj facet mnie wku...a, zrobil sie maruda

Polecane posty

Gość gość

Mam faceta 13 lat starszego. Wkurwia mnie to ze marudzi. Po zakupy go wyslac nie mozna bo cos marudzi i zadaje glupie pytania jakby pierwszy raz zakupy robil. Wlacza filmy wojenne a potem na nich zasypia. Interesuje go tylko obiad i telewizor. Jestem w ciazy i ani razu nie zapytal czybmi pomoc w czyms. Z grzecznosci by mogl chociaz sie zainteresowac czymkolwiek. Jest ogolnie ok ale zachowuj3 sie jal stary zgred. Ostatnio nawet z nim pozartowac nie mozna. Kiedy siedzial dzis w necie powiedzialam chodz na spacer i zostaw te kochanki z neta to strasznie obruszyl jakbym mu matke nawyzywala.... maruda i stary pierdziel. Sie wjebalam...a przeciez go nie zostawie bo nievhce byc samotna matka...ech

Gość gość
wspołczuje a ile ma lat jak to nie teajemnica? Moj mąż ma 32 a zachowuje sie jak zgred. Ma wszystko pod nos podstawione kolacyjka obiadki seks jaki chce a opieprzył mnie bo nie trafiłam chusteczką w kuchni do smietnika!!!!! juz to pisałam w osobnym temacie ale tak mnie wkur ze musze raz jeszczce. Malkontenci cholerni zamiast cieszyc sie zyciem to marudza i marudza...

Gość gość
Jak urodze i dojde do siebie to sobie kogos znajde. Kogos kto bedzie mnie uwodzil a nie zasypial przy tv. Tak zrobie. Bog mi swiadkiem. Ma 40lat. Dobrze ze chociaz psa wyprowadzi...