Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zachowałam się jak dzikuska? Szczerze

Polecane posty

Gość gość

Byłam dziś ze współlokatorką i naszą wspólną (bardziej jej) koleżanką. Gwoli wyjaśnienia - ja jestem raczej introwertyczką a mojej współlokatorki wszędzie pełno, byle impreza i alko:) Ta nasza wspólna koleżanka K. pracuje w areszcie śledczym. Zadzwonili do niej koledzy z pracy, żeby wpadała na wódkę bo skończyli pracę. Powiedziała, że pogada z nami i oddzwoni. Wyjaśniła nam, że tam będzie raczej chamstwo bo oni nie przebierają w słowach i wszyscy są żonaci. Ja powiedziałam, że pasuję i wracam do domu bo jutro zresztą mam do pracy, zresztą ja nie lubię takich spontanów. Moja współlokatorka pojechała z nią i na odchodne rzuciła mi, że jestem dzika i nie wychodzę do ludzi. Już taka jestem... Raczej jestem poważna i już szukam stabilizacji, jej tylko imprezy w głowie. Według was jestem dzika? Jeśli to istotne dla sprawy, ona ma 28 lat, ja 29, obie jesteśmy singielkami, razem wynajmujemy mieszkanie.

Gość gość
potem jeszcze wypominały mi , że nie chce uczestniczyć w bunga-bunga z tymi z więzienia. ale chyba jednak dobrze bo w naszym pokoju tylko ja mogę usiąść .....one wyją z bólu siadając...

Gość gość
bardzo śmieszne podszywaczu:)

Gość gość
Dobrze zrobilas, tez nie lubie pijaków i prostakow

Gość gość
jesteś drętwa:O

Gość gość
niech będzie, jestem drętwa trudno

Gość gość
oni akurat gdy miały przyjść moje koleżanki i ew. ja to mieli nie pić. by mogli....ale ja nie lubie tych ich analnych igraszek. dlatego jestem drętwa?w więzieniu króluje analny seks

Gość gość
jeszcze żeby który z nich zechciał się ze mną ożenić.. ale oni już żonaci są

Gość gość
Nie oglądaj się na innych. Nie warto. Wg mnie nie - nie jesteś dzikuska, choć nie wiem, czemu akurat moja opinia mogłaby być dla Ciebie ważna (pojechałam jak Kłapouchy).

Gość gość
Ważna jest z tego wzgędu, że zastanawiam się czy ja czasem dziwna nie jestem, że mimo młodego wieku nie lubię imprezować:)

Gość gość
ale jak znajdę odpowiedniego faceta, z autkiem za min 100 tyś , wysokiego, przystojnego na stanowisku i z willą i mieszkaniem w centrum to czuję , że będę demonem seksu nie bede sie rozmieniac na igraszki z leszczami

Gość gość
jestes pewnie typowym no lajfem

Gość gość
podszyw diała widzę

Gość jacek2233
bądź sobą jeżeli lubisz takie towarzystwo i zabawy - warto iść, jeżeli cię to nie bawi - nie ma sensu, proste

Gość gość
co jest zabawnego w chlaniu wódy z prostakami,żonatymi zresztą z jakimiś pannicami,rozrywka dla kretynów czyli 80 % spoleczenstwa