Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szatan®

Bigamia

Polecane posty

Gość gość
fajowo. może te zasadę lokalności zbrodni zastosują do innych przestępstw. np do gwałtów i morderstw. z całego świata bedą do nazjeżdżali degeneraci mający na koncie seryjne morderstwa, gwałty i zbrodnie wojenne...byle by byli grzeczni w polsce bo ich nasza straszna policja pojmie i doprowadzi w pięćdziesięciu przed wymiar sprawiedliwosci.no chyba, ze akurat koleś se pojedzie do niemiec i będzie chroniony niemieckim prawem. żyć nie umierać. przydałoby sie jeszcze wprowadzić prawo wedle którego środki transportu za granice są terytorium kraju docelowego. wtedy mozna nawet urządzać mordy i gwałty w autobusach i samolotach a policja będzie jeszcze eskortowała dostojnikó do hoteli, któe też będa posiadały prao enklawy

Gość gość
szejku porwie polke za granicą wemie ją za żone wpadnie do polski i jes czysty bo jej nie porwał w polce. a jak bedzie chciała spiertlać to sie zorganizuje policyjną obławe bo to własność szejka któa popełniła zbrodnie kradzieży:D id pan panie szatanie w c***j inie wracej

Gość gość
ciekawie sprawa miała by sie z niewolnictwem. w polsce łapanie niewolnikó jest zakazane ale jak se do nas wpadniesz z kilkoma murzynami w liberiach nisących cię w lektyce to luzik bo to twoje muziny kupione zgodnie z prawem jakiegoś rodzącego sie muzułmańsko pejsiastego imperium.. nie ma co zadzierać arabami bo jak wyspekulują cene za rope 100 zł za litr to policja bedzie jeździła na kogutach

Gość gość
a jeszcze jak zieloni zapiertola autostrady protestami w których będą rządać wolności dla kogutów (czyli akcyzy za jajka) to chyba pozostaną im piesze patrole co niewiele pomoże bo pasta do butów jest z ropy natowej:D

Gość gość
moralne podstawy prawa chwieja sie w posadach. ja np nie toleruje prymitywnych bandytów ale w końcu jak nic u mnie nie ukradli i mnie do tej pory nie zlali to czemu miałbym ich nie zaprosić i ugościć chlebem solą oszczędnościami i własnym o***tem. jestesmy znani z gościnności. jak mnie poproszą to może nawet skocze im po skrzynke wódki do monopola..daczgo nie? w końcu co mnie to obchodzi, że dwa dni temu zajepali sąsiada?

Gość gość
ale w końću praca to praca. szefostwo motywacje zawsze znajdzie dla pracowników nawet moralną już nie mówiąc o zyskach typu jestem cool i nie do ruszenia a jak mi byłe ziomki z podwórka podskoczą to ich wpiertole do paki gdzie rządzą moi nowi znajomi

Gość gość
a jak to wyjepie w kosmos ceny usług tranzytowych? chyba iększości nie będzie nanie stać:D z punktu widzenia ekonomii dobra strategia. mniej paliwa więcej usług dodakowych transport usługadla bogaczy. w kwesti propagandy można przedstawić jako szcytne prawicowe ideały i ukoronowanie prawa własności oraz wolności jednostki. to było do przewidzenia że sie rozpędzają w tym kierunku. w końcu to banda degeneratów i zwyroli. tera bedą robili za biznesmenów i celebrytów. chwile potem każdy będzie chciał być taki jak oni czyli mieć eksterytorialny autobus z prywatną izbą tortur.

Gość gość
a ciebie to szatan cieszy czy smuci? chwalisz sie czy żalisz? z tego co mi wiadomo w jakim kierunku nie potoczyłyby sie sprawy to jesteś in plus czyli, że chyba cie ogarneła nuda czy cuś. wpadnij do mnie to ci sie przestanie nudzić:)

Gość gość
sie ciebie boje akurat tak samo jak śmierci. wpadnijta razem otpiertolimy trójkącik

Gość gość
weź ze sobą sałszowaną kopie umowy, w któej ponoć dałes mi wszystko za dusze. sory ale jak wszystko to wszystko razem z duszą. definicje są jasne i c***j mnie obchodzi, ze ich nie znasz,

Gość gość
dodatkowo skonrontujemy to z twoimi innymi klientami którym zaoferowałeś to samo. czyli wszystko. żadnych aneksów o współużytkowaniu tam nie widziałem a poza tym wszystko z definicji wyklucza partnerów w interesach którzy mogą sobie rościć prawa do tego co mi dałeś. także nie wiem w jakim sadzie będzie rozprawa ale jak najwyższym to możesz mi wycmokać wora na pożegnanie

Gość gość
nie wiem jaki tam sprytny jesteś ponoć strasznie przebiegły. szczerze mówiąc mam na to wyjepane tak samo jak na ciebie. ale jakładnie poprosisz to ci moge wyszliować rogi kątówką za friko. w końcu po co sie wykłócać o to gooono któe psrzedajesz?? zeby wszyscy sie dowiedzieli, że to gooofno?

Gość gość
o mojej duszy zapomnij moja dusza o moja dusza i beze mnie jest warta tyle samo co twój produkt. nie wiem czy ci rogi ciążą że masz niedowład intelektualny ale z kreynami interesów nie robie dlatego co byś nie wymyslił i jkich szuczek nie użył to smiem wątpić ze dobiłem z tobą jakigos targu.. nie ta liga.

Gość gość
zdenerwowałeś sie? interesy nie ida czy jestes tyranem i sadystą nie panującym nad emocjami i chęcią mordu? nie popuścisz jak mafia nawet pół centa dla przykładu? to nie popuszczaj nikt więcej od ciebienie pożyczy. w obecnych czasach chiejnej gospodarki i niepewnej ekonomi nikt ci nie nie da duszy pod zastaw. szczególnie kiedy jst zorientowany w tym kto odpowiada za jej złamania i wzloty

Gość gość
tera to se możesz handlować z królikami i konikami polnymi. twój czas przeminał zwijaj sie z kufrem i adios.