Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem na 1 roku medycyny i rzygam tym...

Polecane posty

Gość gość

jestem przygnębiona ilością materiału i mysle ze sie do tego nie nadaje...przenoszenie sie na stome czy farme nie ma sensu bo nauki wcale nie mniej a perspektywy jednak słabsze niz po leku...jestem przygnębiona.

Gość gość
ja właśnie chcę zmienić kierunek na medę, czyli nie polecasz :-( ?

Gość gość
a poszłaś na to bo cie interesowała czy spelniasz ambicje rodzicow ?

Gość gość
Brzmi znajomo.

Gość gość
22:38 a na czym jestes ? stomie ? mam znajomych na stomie i wiem , ze nauki jest porownywalnie duzo wiec jak sie przeniesiesz na lek, to roznicy nie bedzie specjalnie, wiec o ile marzysz o byciu lekarzem to smialo...bo ja niekoniecznie.

Gość gość
autorko, pierwszy i drugi rok jest NAJGORSZY i nie jeden świetny lekarz miał takie rozterki jak Ty, jesteś na NAJLEPSZYCH studiach jakie są, chcesz to zaprzepaścić ?

Gość gość
Dokładnie. Przemeczysz się kilka lat a potem super praca. Ci co mieli łatwe studia maja potem w ciężko. Wiem co mówię bo poszlam na latwizne...podziwiam tych co ida na medycynę,podziwiam lekarzy

Gość gość
interesowała mnie biologia zawsze, chemia mniej...o ironio na studiach lepiej mi idzie chemia niz rycie anatomii :/

Gość gość
nikt za ciebie życia nie przezyje, decyzje musisz podjąć sama, z jednej strony jestes na najlepszych studiach (ile wysilku juz włożyłaś w to zeby sie dostac bo dostaja sie tylko najlepsi z najlepszych), z drugiej, jezeli masz robic to co nienawidzisz to dobry moment zeby zrezygnowac z tego teraz niz jak np. bedziesz na 5-6 roku i nagle ogarniesz sie ze to nie dla ciebie a lata poszły się pieprzyć.

Gość gość
Na 1 roku nie ma szans aby sprawdzić czy się nadaje czy nie.

Gość gość
moja matka nie dostała się na medycynę, jest pielęgniarką i cały czas mnie pchała na lekarza