Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ŚNIADANIE

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam problem. Kiedy się uprę-wiem, że diety dotrzymam. Jednak ciężko jest mi robić sniadania "fit" kiedy mam na to rano dosłownie 5 minut. Polecacie jakieś FIT śniadanie ? Takie mega szybkie np jakieś kanapki ? z jakiego chleba? czy wogóle używacie masła na diecie redukcyjnej ?

Gość gość
Owsianka. Płatki owsiane, żytnie i inne, otręby różne, trochę pestek, słonecznika, orzechów, suszone owoce; mieszam wszystko na kilka dni, trzymam w pojemniku. Wieczorem zalewam wrzątkiem 3-4 łyżki, rano dodaję poł małego jogurtu i mam pyszne pożywne śniadanie, które długo trzyma Druga wersja jest bez suszonych owoców, wtedy rano dodaję świeży owoc, np. pól banana. Jest jeszcze wersja na wodzie, ale ja jej nie robię, poszukaj sobie przepisu w necie.

Gość gość
inny pomysł, to biały ser jedzony z odrobiną domowych powideł

Gość gość
ale koniecznie powinnas znaleśc więcej czasu na sniadanie; wstawaj wczesniej, kłasdź sie spać wcześniej itp. Jedzenie byle czego i w pospiechuc nie słuzy odchudzaniu. wszystkie posilki trzeba jeśc powoli, zeby orgamnizm zapamietal, że jadł;)

Gość gość
znaleźć mialo być;)

Gość gość
ale koniecznie powinnas znaleśc więcej czasu na sniadanie; wstawaj wczesniej, kłasdź sie spać wcześniej itp. Jedzenie byle czego i w pospiechuc nie słuzy odchudzaniu. wszystkie posilki trzeba jeśc powoli, zeby orgamnizm zapamietal, że jadłoczko.gif x chyba będę musiała, nie pomyślałam nigdy, że prędkość spożywania posiłków ma znaczenie ;p dzięki za rady :)

Ja jak mam banany to robię sobie super-d**er zupkę surową bananową. Biorę 2-3 banany i rozdziabuję (dla osoby o mojej hobbitowej posturze 156cm to odpowiednia ilość :D, ale masywniejszym polecam 4-6 bananów) Następnie dodaję kilka truskawek mrożonych jak mam. Na koniec wkrajam gruszkę Można posypać to siemieniem lnianym hyhyhyhy

Gość gość
same węglowodany, więc po godzinie chce się jeść

Gość gość
Ja jak mam banany to robię sobie super-d**er zupkę surową bananową. Biorę 2-3 banany i rozdziabuję (dla osoby o mojej hobbitowej posturze 156cm to odpowiednia ilość smiech.gif , ale masywniejszym polecam 4-6 bananów) Następnie dodaję kilka truskawek mrożonych jak mam. Na koniec wkrajam gruszkę Można posypać to siemieniem lnianym hyhyhyhy xx akurat mam malinki, więc skorzystam na pewno ! :)