Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest tu pare mądrych kobiet, aż żal ze was nie znam osobiscie

Polecane posty

Gość gość

Brakuje mi fajnych, mądrych rozmow na codzien, Brakuje mi prawdziwej przyjaźni. Mam znajomych, ale uważam że przyjaźń z mądrą osobą to coś wielkiego i pięknego. Pozdrawiam Was mądre kobitki: )

Gość gość
Również pozdrawiam . Czasem fajnie można tu z kimś pogadać i naprawdę miło soe na sercu robi człowiekowi . Bo jak zjadą się hejterki które układają sobie temat pod siebie to żyć się odechciewa :D

Gość gość
Masz rację, to coś wielkiego i to miłe, że ktoś potrafi tu być miły i docenić kobiety :) Również Cię pozdrawiam <3

Gość gość
Ja tutaj mądrych kobiet (poza może 2-3) nie widziałam od około 6 ostatnich lat więc pewnie to jakieś nowe napływowe. Nawet nie wiem do których tematów nawiązujecie, bo rzadko tu już zaglądam, właśnie ze względu na denny poziom piszących.

Gość gość
oj tak ludzie którzy szanują czyjeś zdanie i nie próbują , za wszelką cenę przerobić sobie go na swoją modłę , bądź ze wszystkiego zrobić ploty Autorko ja również Cię pozdrawiam też mi brakuje tu osób z którymi można popisać sensownie i z jakąś powagą bo ten hejt jest koszmarny szczególnie na kafeterii Jakiś Patologiczny odłam czy jak przecież na co dzień człowiek nie spotyka takich ludzi :-o

Gość gość
Tak. Teraz kazda bedzie miała nadzieje że to o niej autorka pisze hehe Powiem ci tak autorko. Ideałow nie ma. Tak i ten kto sie zdaje mądry w jednym wpisie to na innym topiku w innym wpisie będzie miał gorszy dzień lub sie mu wdepnie na odcisk napisanymi słowami choćby nieświadomie i miły już nie będzie a co za tym idzie mądry sie też wydawał już nie będzie. Ta sama osoba widziana na co dzień może nie wydawać się już tak otwarta czy fajna. Tak to już jest. Ot świat ludzi