Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anulaa3535

dziwna znajomość

Polecane posty

Zaczelismy pisac z humorem fajnie pozniej...wymienilismy sie informacjami na temat siebie jakimis tam zdaniami na dane temat później mialam okres taki dziwny ze nie chcialam do nikgo posac i odpisywalam mu pojedyncze wiadomości a on pisal i pisal..później minelo mi przeprosilam go. I on zaczal miec slabe dni uzalac sie nad soba ze nic mu nie wychodzi ze chcial by miec dziewczyne ze czuje ze jak by sie ze mna spotkal to by chcial spróbować ze mna byc i takie tam... No i takie ma slabe dni nadal.. on jest ch*ole*rnie bardzo bardzo zazdrosny..cos o kolejek mu napisze o kimś ostatnio mu napisalam o przyjacielu to on mi ze to napisz do niego idż do niego jak taki ważny (nie chciałam mu pow ze popełniłam głupstwo i ze wie to przyjaciel i mama ) a on mi takie teksty..milczał cisza..ja się odezwałam po tygodniu i dalej olewa mnie. Jak pisze o spotkaniu to mi się tłumaczy ze w przyszłym tygodniu a przyszły tydzień przychodzi i nic nie pisze.. ze zapyta kolegi kiedy pojedzie ale cisza... teraz jak mu coś napisze po tym "milczeniu" to kiedy się spotkamy czytam to samo nie wiem kiedy będę w mieście a jak coś napisze innego typu "mam nadzieje do świat wyrobisz się" a on mi tekst pisze ze nie muszę mu dogryzać... A od początku nie chciał zaproszenia przyjąć mojego.. ja mu mówię ze zapro przyjmij a on mi powiedział później a później nie zrobił tego. Za nic nie wiem jak mam go rozgryźć i sprawdzić... Chciała bym się z nim spotkać i zobaczyć jaki jest na żywo. Lecz nie daje mi szansy żadnej. Mnie i jego dzieli 100 km ciąglę czuje że mnie okładmuje, kręci strasznie zmyśla.. poprosiłam go by podał mi swój numer telefonu a on mi napisał że chce pewnie jego numer telefonu po to by go sprawdzac i kontrolowac i że nie nie ma nikogo i z nikim sie nie spotyka... NO TO JEST STRASZNIE CHORE MOIM ZDANIEM. Ja mam 21 lat on ma 23 lata. Pisze do niego podczas jednego dnia z 5-6 wiadomości na facebooku a odpisze mi dwa trzy słowa i znika ja znów napisze z 5 wiadomosci odpisze jakies denne kłamstwo ale denne pare slow i idzie . a ja bym chciała z nim normlny kontakt miec spotkac sie poznac go ! Jak to zmienić wszystko jak doprowadzić do innego kontaktu ? Na poczatku to się on starał później przyszedł ten jego "zły okres" jak nazwałam sobie to i ma teraz humorku gorzej niż baba podczas okresu.. :/ PROSZĘ O POMOC A NIE HEJT ! :(

Gość gość
czy ty naprawdę musiałaś coś napisać? przecież tego nie da się czytać. wróć do szkoły i popraw stylistykę!

Gość gość
Przecież to żadna znajomość . Ty byś chciała ale on nie chce. Nie widzisz tego ?

Gość gość
Najpierw go zwodziłaś, nie pisałaś, teraz ci się nagle odmieniło.