Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieszna sytuacja z teściową kupiła mi wózek Anex Sporta i moja mam też mi go

Polecane posty

Gość gość

kupiła :) Ale się uśmiałyśmy z tego :) Mam więc 2 super wózki Anex Sport, które oddają ducha miasta!

Gość gość
jebnij sie tym wózkiem w łeb, może pomoże

Gość gość
Dlatego, właśnie o droższych prezentach powinno się informować przed zakupem, żeby się upewnić czy na pewno to będzie przydatne, bo szkoda marnować pieniędze.

Gość gość
Na szczęście wózki Anex Sport zawsze się przydadzą i będę miała po prostu dwa :) Jeden u teściowej a drugi u mnie :) Suepr wyszło, te wózki mają klasę styl i szyk i smak.

Gość gość
A jaki smak mają? Gorzki, kwaśny, słodki?

Gość gość
Autorko powiedz że robisz nad nami jakieś eksperymenty. Testujesz ile jesteśmy w stanie znieśc twojego prania mózgu. Ale wiesz co ? Rozczaruje cię. Marne twoje starania i czas. Ja i tak nie kupię tego wózka. Preferuje inną firmę

Gość gość
Nie znam tego wózka, ale tak ciśniesz z tematami o nim, że już mam do niego obrzydzenie i w życiu go nie kupię. Myślę, że wiele forumowiczek ma już to samo. Serio wydaje Ci się, ż się nabieramy na Twoje posty. Przecież one śmierdzą reklamą na 2 kilometry!

Gość gość
o tym samym pomyslalam. Szukam wozka i na pewno nie bedzie to anex sport bo mi go obrzydzilas. Nawt nie sprawdze jak wyglada,

Gość gość
Ale spamują tymi reklamami wózków.

Gość gość
okropny jest ten wózek spojrzałam na niego dopiero teraz w necie może to dlatego że trafiłam na taki kolor sraczkowaty , taka mydelniczka twarda , sztywna i ja wiem 1999 zł t dużo jak na wózek ?