Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Babcie też mają swoje zycie

Polecane posty

Gość gość

Więc nie ściskanie nam dzieci które same sprowadzilyscie na świat, mam prawo odpocząć na starość A nie biegać za kolejnym bachorem.Nie mam ochoty sie nim zajmować to wasza broszka

Gość gość
A ja uwielbiam moje wnuki i chętnie się nimi zajmuję chociaż syn z synową nie wykorzystują nas .

Gość gość
Napisała matka idiotko która Nie zajmuje się dzieckiem,i podszywa za biedną babcie

Gość gość
Mnie też denerwuje ze podrzuca mi się dzieciaki bez pytania,zmusza się mnie do pilnowania ich choć Jestem zmeczona

Gość gość
Ja mam tak ze córką mi mówi jadę do sklepu,i syna mi przynosi,jakby nie mogła go zabrać z sobą .Ja już odchowalam dzieci a troche ich mam

Gość gość
Ja mam opiekunke dla mojego 3letniego (wrocilam do prac jak syna mila rok i 3 miesiace) synka ktora oplacam sama mimo ze mnie i meza wychowywaly praktycznie babcie (matka wrocila do pracy po 3 misiach od moich urodzin). Moja matka i tesciowa sa na emeryturze i chca jeszcze pozyc mimo ze same swoich dzieci nie wychcowywaly. Ale ja im za starosc znajde ladny dom starcow bo tylka im podcierac nie zamirzam. Nie jestem nic im winna.