Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinienem uwierzyc żonie ?!

Polecane posty

Gość gość

Obawiam się że moja zona wczoraj mnie okłamała. Wieczorem stwierdziła, że musi pojechać do przyjaciółki bo ta ma doła po rozstaniu z mężem. Ubrała sie nadzwyczaj wyzywająco: szpilki, mini, makijaż, fryzura, seksowna bielizna itd. Spryskała się najlepszymi perfumami i ...pojechała naszym samochodem ok. 10 km od naszego domu. Mówiła, że wróci około 21-szej. O 22 dzwoniłem do niej, ale nie odebrała telefonu. Około 23 dodzwoniłem sie do niej, miała nienaturalnie zdyszany głos. Mówiła, ze jeszcze gawędzą z przyjaciółką, ale powoli sie zbiera do domu. Wróciła o 1.15. Była jakaś dziwnie nieobecna i rozanielona. Miałem najgorsze przeczucia. Musiałem zadać jej to pytanie: czy schłodziłaś turbinę przed wyłączeniem silnika? No pytam, czy odczekałaś aż olej schłodzi turbinę??? Była zmieszana, nic nie odpowiedziała. Nie spałem całą noc...Czy mogę jej jeszcze zaufać? Czy mogę dać kluczyki od naszego audi? Jestem kompletnie rozmontowany? Co robić?

Gość gość
rogi ci ciulu przyprawila haha

Gość gość
hehehe :D

Gość gość
Nie dawaj;) kup jej volvo:P

Gość gość
O kurcze, strasznie ci współczuje. Może wymień olej na poczatek.

Gość gość
Turbina cała? Ja bym to sprawdził!

Gość demonicznaa
Powinieneś poważnie porozmawiać z żoną. Aby po odpaleniu zaraz nie rwała asfaltu i po zakończonej jeździe dała mu popracować na wolniejszych obrotach, bo inaczej zatrze się wirnik i turbina będzie do wymiany :-D

Gość gość
Na dodatek odkryłem, ze wcale nie była u przyjaciółki i nie przejechała ok. 10 km tam i z powrotem ale prawie 93. Czyli w jedna strone ok 47 km!!! Bez schłodzenia turbiny!!! Jestem załamany! Przeprowadziłam z nia rozmowę. Płakała, przyznała sie, że była u Sławomira, wracała autostradą i wciąż myślała o tym co razem robili. Kiedy podjechała pod dom..., odruchowo wyłączyła silnik!

Gość gość
A TO K....... :) wyraźnie dała turbiny temu Sławkowi:)

Gość gość
straszna pizzda z ciebie autorze, nie dziwi mnie, że żona woli innego :O

Gość 12 5 tys na reke
prowo

Gość gość
15.25 żadne prowo takie są żony. W normalnym związku gdzie małżonkowie się kochają to mąż jest nawet przy badaniach ginekologicznych cipki i porodach. Intymność to ja i mąż a nie ja i ginekolog który i takie badanie może przeprowadzić. ..Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl..... Mąż mi i ja mężowi możemy zaglądać do komórki i laptopa. WSZYSTKO SOBIE MÓWIMY! !! Prawdopodobnie żona cię zdradza. Gdy któraś koleżanka ma problemy czy kolega męża lub nasi znajomi to zawsze jedziemy RAZEM!

Gość gość
Małe obciąganko to niw zdrada a ta biała substancja na jej włosach to nie był śnieg

Gość gość
Ja jak przyjeżdzam z randki z kochankiem to zawsze schładzam turbine i wycieram wypływający olej :))

Gość gość
turbinę obowiązkowo trzeba schłodzić szczególnie jak wraca się od kochanka. Każdy powinien to wiedzieć

Gość gość
DOBRE :) autor ma poczucie humoru :)

Gość gość
Ha ha ha , ale jaja. I nie spał biedaczek całą noc. No nie dziwie się.

Gość gość
Ale pierdzielicie a co wtym dziwnego ze np. Posła wsex z innym. Mojej zonie zawse gadam jezeli bzykać mas to zgumką i mi powiec. Nic tak niewkur... Jak kłamstwo. Jak np. Idzie zemna na potańcowki to zawse depiluje myske ale zawse. Inierobie ztego halo. Twoja pani pobzyka na lewo znudzi jej sie i dalej będzie ok.