Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile kasy dla chrzesnicy na 18 ?

Polecane posty

Gość gość

Pomozcie . Ile sie daje? Znajomi każą dac 1000 zl bo niby tak trzeba. Moja od chrzestnego dostala 100 zl

Gość gość
Wiec ile mam dac? Pomozecie?

Gość gość
spałaś z chrzestnym ?

Gość gość
1000 zl to ile na slub w takim razie?

Gość gość
Dlaczego pytasz czy spalam z chrzestnym ? Moj brat jest chrzestnym mojej corki a ja Chrzestna jego corki :)

Gość gość
na ślub jak chcesz wyjść z twarzą minimum 10000 tys + sfinansowanie pierwszego roku wspólnego pozycia małzonków,takie czasy

Gość gość
Ja puerdole

Gość gość
100 zł od chrzestnego??? współczuję corce.

Gość gość
my chrześnicy męża daliśmy 1000 zł na osiemnastkę, ja dostałam od chrzestnego i chrzestnej po 2000 zł na ślub czyli 4000 zł razem, mąż od chrzestnego dostał 1500 na ślub. Na 18 dostałam po 1000 od chrzestnego i chrzestnej czyli 2000 mąż nic nie dostał

Gość gość
ja nawet nie wiem kto jest moim chrzestnym i zyję ale durne polactwo zastaw ale postaw:-D buraki j****e ,ważne jakie masz relację z chrzestnym czy ogólnie z rodziną,a nie na ile kasy liczysz od którego w zależności od okazji

Gość gość
gość dziś niestety ale większość tak liczy i jeszcze obrażają się jak dostana za mało a kontakt jest jak zaproszą na slub a potem już wcale.

Gość SlowianskaLala
Zalezy jaka to rodzina. Mysle ze 500 zlwystarczy zeby powiedzieli o tobie ze jestes ok chyba ze masz to w d***e Jak dasz 100zl tp na bank Cie obgadaja. I lepiej juz zbieraj na slub:)

Gość gość
dlatego trzeba się trzymac z daleka od większości,jesli nie łączy cię z nimi nic po za przypadkowymi relacjami rodzinnymi.Jeżeli nie znasz swojego chrzestnego,wujka,cioci itp. ale wiesz,że tacy istnieją to masz stosunek do nich obojętny albo wręcz niechętny bo niby rodzina ale nieaktywna ale jak tak wujek czy ciocia zjawią się na weselu czy komunii i posmarują z 1000 albo i więcej ooooo to z***biści goście:-D najlepsze wujostwo co za wspaniali ludzie :-D i tak wygląda polaczkowata burakowatosć

Gość gość
ja od chrzesnej na 18 nic nie dostalam , a na slub dostalam 2000

Gość gość
Aaaa no i fajnie :)

Gość gość
To lepiej nie dac nic niz stowe ;)

Gość gość
22:11 :) tez wspolczuje

Gość gość
Wydaje mi sie ze 1000 zl to za duzo na 18 . Jesli ktos bogaty i ma ochote tyle dac to ok ale jak ja zarabiam najniższa krajowa i wynajmuje mueszkanie to taka kwota mnie przerasta.

Gość gość
A chrzesnica powinna zaprosic na urodziny czy samemu mozna jechac w tym dniu? Dziwne to wszystko

Gość gość
Moja chrześcijan mnie nie zaprosiła bo nie wyprawia jej 18 stki. Pojechałam do niej bez zaproszenia i dałam 200 zł.

Gość gość
my dajemy 500 ale

Gość gość
Tez myslalam by dac 200 zl :)

Gość gość
W tematach o proszeniu na chrzestną /chrzestnego każdy poucza,że chrzesni to nie skarbonki i nie mają żadnego obowiązku finansowania swoich chrześniaków a tu czytam,że 100 200 TO MAŁO MINIMUM pińcet musi być ;-D...JA PIERDOLĘ...;-D Ja od swoich chrzestnych na osiemnastkę nic nie dostałam i w ogóle nigdy nic poza komunią i ślubem (1000zł) sami mają dwoje dzieci ,w tym jedno ciężko chore. Od spełniania kaprysów dzieci są RODZICE.

Gość gość
Mnie się wydaje że 200 zł na 18 byłoby w porządku.

Gość gość
Tez mi sie wydaje ze od tego sa rodzice. Moge dac stowe dwie i na tym koniec. Co roku robie prezenty i mysle ze to starczy . Nie dajmy sie zwariowac .