Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny sa wredne,bo jestem ladna

Polecane posty

Gość gość

Myslalam,ze jak sie roztyje to juz przestana mi zazdroscic.Nic bardziej mylnego :O Chyba bede zakladala od dzisiaj reklamowke na glowe,zeby miec spokoj i zeby nie stroily fochow :(

Gość gość
Czyli uwazasz ze jestes gruba i ladna?

Gość gość
Oczywiście mam 177 cm i waze 64 kg jestem mega wysoka,na tyłku przybralam J wyglądam lepiej niż zwykle.Pracowałam w fotomodeljngu.Teraz jestem dopiero mega piękna. A i tak za chuda bo brzuch strasznie płaski J zebra na wierzchu

Gość wrednybabsztyl
Ojejku...cóż za złe pancie...ojojoj...a może z charakterkiem niehalo?

Gość gość
Autorka uważasz że jedyną twoją zaletą jest uroda, bo jak tak to niestety uroda miją a paskudny charakter pozostanie.

Gość gość
pomimo że jestes jak piszesz piękna to i tak z p***y ci śmierdzi jak z niedomytego kibla na dworcu centralnym i radzę ci o tym pamiętać

Gość gość
gość dziś Autorka uważasz że jedyną twoją zaletą jest uroda, bo jak tak to niestety uroda miją a paskudny charakter pozostanie. x A na jakiej podstawie twierdzisz,ze mam paskudny charakter ? :)

Gość gość
Czyzby jakis brzydki lachon mial bol doopy,ze tyle jadu sie saczy ?

Gość gość
Miałam dwie piękne koleżanki, wysokie, zgrabne blondynki, jedna kochana taka do serca przyłóż, bardzo lubiana, zawsze jak ktoś miał problem to ona pierwsza kombinowała jak mu pomóc. A druga by każdą kobietę w szklance wody utopiła z zazdrości o sukcesy bo jej się wydawało, że jej się powinno wszystko należeć za samo bycie ładną i jej dupsko ściskało, że brzydszym się udaje a to znaleźć dobrą pracę, a to znaleźć kochającego faceta itp. a jej nie. Nikt jej nie lubił, co tłumaczyła zazdrością, ale każdej kobiecie chętnie sama dogryzała, taki podły charakterek. Dlatego te teksty o wrednych kobietach bo ktoś jest "za ładny" możecie sobie schować ;)

Gość gość
gość dziś pomimo że jestes jak piszesz piękna to i tak z p***y ci śmierdzi jak z niedomytego kibla na dworcu centralnym i radzę ci o tym pamiętać x Matko,co za osobniki tu siedza :D Nie musisz mierzyc innych swoja miara,nie kazdy jest smierdzacym brudasem ;)

Gość gość
następna która uważa że jest piękna.litości głupiutkie baby.znam taką jedną która uważa że jest piękna a jakoś specjalnie urodą sie nie wyróżnia.nie sądzę żebyś ty też byłą jakoś szczególnie urodziwa skoro samo o sobie tak myślisz.

Gość gość
kobieta jakby nie była piękna to między nogami ma coś tak brzydkiego,że jej uroda bo zobaczeniu tego dziwa blaknie i w dodatki jeszcze pierdzi z pupy

Gość gość
To bylo oczywiste,ze zostane zjechana na maksa.Typowy poziom tego forum.Biedni jestescie ;)

Gość gość74534746756735345
Miałam kiedyś śliczną znajomą w klasie, za którą oglądał się chyba każdy chłopak gdziekolwiek by nie poszła. Nie przeszkadzało mi to, z resztą miłostkami i chłopakami zainteresowałam się dużo później niż moje koleżanki. Niestety przez duże powodzenie ta dziewczyna myślała, że jest Bóg wie kim i była okropnie wyrachowana. Gdy ona czegoś potrzebowała to ja musiałam być na zawołanie, a potem nawet mnie nie zaprosiła na swoje urodziny :/ Nie mówiąc o wielu innych sytuacjach...

Gość gość
gość dziś To bylo oczywiste,ze zostane zjechana na maksa.Typowy poziom tego forum.Biedni jestescie x A czego się spodziewałaś? Wpadasz, zapewniasz, że jesteś taka piękna, chociaż jesteś tu anonimowo i nie ma żadnego potwierdzenia, że faktycznie jest tak jak mówisz. I co? Mają bić ci brawo bo napisałaś, że jesteś ładna czy o co chodzi? :D

Gość gość
A czego się spodziewałaś? Wpadasz, zapewniasz, że jesteś taka piękna, chociaż jesteś tu anonimowo i nie ma żadnego potwierdzenia, że faktycznie jest tak jak mówisz. I co? Mają bić ci brawo bo napisałaś, że jesteś ładna czy o co chodzi? smiech.gif x W zadnym wypadku.Nie chodzilo mi o to,zeby podkreslic,jaka to jestem piekna.Tylko o to,ze mam juz tego dosyc,ze dziewczyny sa dla mnie zlosliwe.Nie jestem ani zawistna,ani arogancka jak ktos wyzej napisal,ani nie chce byc w centrum uwagi.Przeciez nie mam wypisane na czole "uwaga jestem wredna" :O Albo jakas osoba przypisuje mi od razu paskudne cechy charakteru,bo odwazylam sie napisac,ze jestem ladna :O A wpis tego jelopa ,bez komentarza.

Gość gość
Jak sie napisze "jestem ladna",to od razu ciebie zjada.Dziwne,ze jak temat brzmi "jestem brzydka" to nagle zlatuje sie mnostwo pomocnych,milych osob,ktore zyczliwie doradzaja i pomagaja 🖐️

Gość gość
Nie sztuką jest być ładną i być lubianą (osoby urodziwe są lepiej traktowane) ale sztuką jest być brzydk i być lubianą, dlatego uważam że niechęć do ciebie nie jest spowodowana twoją urodą.

Gość gość
177 cm I 64 kg ?? Oj cos w modeling nie wierze ;) tez mam 177cm I waze 57kg I nadal bylabym za gruba wiec az tak juz nie fantazjuj.

Gość gość
gość dziś 177 cm I 64 kg ?? Oj cos w modeling nie wierze oczko.gif tez mam 177cm I waze 57kg I nadal bylabym za gruba wiec az tak juz nie fantazjuj. x Ale to podszyw byl :D

Gość gość
Jeśli jesteś zbyt atrakcyjna to nic Ci nie pomoże. Możesz być miła, pomocna, zabawna, ale koleżaneczki i tak będą kombinowały jak wbić Ci szpilę. Musisz to zaakceptować i trzymać ludzi na dystans. Nie warto starać się dla osób, które Cię nie doceniają.

Gość gość
Zanim zaczniesz poświęcać się sprawdź czy warto.

Gość gość
gość dziś Jeśli jesteś zbyt atrakcyjna to nic Ci nie pomoże. Możesz być miła, pomocna, zabawna, ale koleżaneczki i tak będą kombinowały jak wbić Ci szpilę. Musisz to zaakceptować i trzymać ludzi na dystans. Nie warto starać się dla osób, które Cię nie doceniają. x O to mi chodzilo.Czegokolwiek bym nie zrobila to i tak zawsze mi doope obrobily.Tak jak napisalas,w pewnym momencie przestalam sie starac o utrzymywanie relacji z takimi kolezankami,bo jak mile by nie byly za plecami i tak mnie zawsze obsmarowaly.

Gość gość
Dziewczyny sa wredne bo sie unosisz, jestes chamska, flirtujesz z każdym fiutem ale nie znalazłaś drugiej takiej idiotki , zeby propagować ten kuurefski trend.

Gość gość
19:01 rozumiem bo miałam to samo. O tym, że miałam obrabianą dupę dowiedziałam się od chłopaka 1 z nich. Najlepsze jest to, że jak miały problem to byłam 1 osobą do której dzwoniły.

Gość gość
A ja nie jestem ładna , dostaję niskie noty od facetów a i tak sa dla mnie wredne :P

Gość gość
Ciekawe czy ładna autorka ma powodzenie u facetów :P

Gość gość
Taaa pieknosc