Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trollu wyjdź stąd z tym swoim wózkiem !

Polecane posty

Gość gość

Nosz kur.... Założyłam wątek i co ? W odpowiedziach tylko o tym wózku !! Napisałam bo mam problem i jest to dla mnie mega ważne ! Non stop o tym wózku !! Ogarnij się człowieku. Ludzie mają ważniejsze problemy niż jakiś Anex czy cos takiego !

Gość gość
Ale zobacz jaka musi być chooyowa sprzedaż tego badziewia, skoro ten debil sied******ażdym temacie. I najlepsze jest to jak pisze w imieniu kilku innych osób i myśli,ze nikt sie nie połapie, ze to ta sama osoba.

Gość gość
Dokładnie tak. Kur... Żeby to jeszcze był temat o wózku... Szlag mnie zaraz trafi. Zamiast dowiedzić się czegoś to tylko o tym wózku czytam.. Nawet nie wiem jak on wygląda i mało mnie to interesuje ;)

Gość gość
Dzisiaj już sięgnął dna tą swoją nachalną reklamą, gdy założył temat jako babcia, której sie urodził wnuk i pyta czy może kupić prezent w postaci.....UWAGA........anexa sporta:O od kilku tygodni już rzygam tym wózkiem i nawet gdyby był na serio fajny( a nie jest, bo wielu ludzi już się nacięło) to przez to bezustanne wciskanie go tutaj przez producenta w życiu bym go nie kupiła. on chyba nie zdaje sobie sprawy, ze robi sobie już tu antyreklamę, a nie reklamę.

Gość gość
no jak nie anex to druga spamerka od cozacena.