Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Syn zwiazal sie z samotna matka

Polecane posty

Gość gość

Moj syn zaczal spotykac sie z samotna matka,rozwodke,ktora go zanim jej sie zycie posypalo nie chciala. Syn jest slepy i glupi .Boje sie ze zmarnuje sobie zycie.W dodatku jej matka jest niepelnosprawna.Niby ponwypadku ale kto wie czy to nie dziedziczne.Co m robic?

Gość gość
rozpędzić się i walnąć łbem w ścianę. mój syn spotyka się z dziewczyną która ma panieńskie dziecko (urodziła w liceum, tatuś się zmyl i zrzekł praw). syn poznał ją na studiach. jak się dowiedzieliśmy o 5 letnim dziecku to byliśmy trochę sceptyczni choć tego nie okazywalismy. obecnie trwają przygotowania do slubu-planują na czerwiec :) będą fajna rodzinka a mała jest naszym oczkiem w głowie. szkoda ze tak późno się w naszym życiu pojawiła.

Gość gość
Walnąć się młotkiem w swoją makówkę.

Gość gość
Syn jest slepy i glupi po matce, takie geny, nic nie poradzisz

Gość gość
ja bylam samotna matka, ojciec dziecka mnie zostawil i wyjechal z kraju slad po nim zaginal. Zwiazalam sie z kims innym i jego rodzina robila straszne sceny ze ja mam dziecko. Teraz jestemy juz po slubie mamy dwoje dzieci razem, moj maz uwielbia moje syna tak samo jak swoje dzieci i jestemy naprawde fajna rodzinka.