Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie zachowanie zachowania waszych żon lub mężów

Polecane posty

Gość gość

was wkurzają ?

Gość gość
bałaganiarstwo męża, a także zbieractwo wszystkiego Potrafi zagracić dom w mgnieniu oka

Gość gość
Upór osła ( nawet jak nie ma racji i tak chce postawić na swoim ) Spanie na zawołanie ...jak ma wolny dzień potrafi przespać kilkanaście godzin . Zabieranie mi z łazienki na parterze papieru toaletowgo i wynoszenie do drugiej łazienki ( nawet wtedy kiedy na górze jest 6 rolek a na dole nawet nie ma jednego listka ) ...

Skąpstwo i totalny brak umiejętności obchodzenia się z samochodem.

Gość gość
pierdzenie bez ograniczeń - i jeszcze myśli, że nikt nie słyszy.

Gość gość
nie mycie tzipki

Gość gość
Najgorsze jak facet grzebie se w doopie, dłubie w nochalu i rozrzuca babole po po podłodze , oglądajac każdego babola po wydłubaniu.

Gość gość
Haze dziś Skąpstwo i totalny brak umiejętności obchodzenia się z samochodem. Zgłoś To ma rozwalać całą kase i jeszcze w długi się wrąbać? Co do samochodu, jak nie jest mechanikiem to na co mu to?

Gość gość
Nie mogę się o coś doprosić...proszę tydzień aby coś naprawił,np. kran i nic...zaraz za chwilę potem...ale wystarczy,ze z jakąś sprawą przyjdzie ktoś inny to leci natychmiast. Strasznie mnie to wkurza.

gość dziś - nikt nie mówi o długach, tylko o skąpieniu grosza na to, żeby wyglądać jak człowiek. Mamy wystarczająco dużo pieniędzy, żeby nie musieć się z nimi specjalnie liczyć. Mimo to, mój mąż w życiu nic sobie nie kupi, bo mu żal pieniędzy. Na mnie mu już nie żal - nie mogę tego zrozumieć i mnie to drażni. Co do samochodu - wypadałoby żeby umiał nim jeździć, skoro ma 4.