Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam czy też jesteście zdania że źródłem problemów depresji samobójstw nieszczę

Polecane posty

Gość gość

ęść są rodzice ?? moim zdaniem to rodzice doprowadzają dzieci do samobójstw i innych zaburzen nieszcześć itd. szczególnie kochajace matki j****e szmaty które powinny być zabijane po urodzeniu dziecka w ich łbach nie maczegoś takiego jak odpowiedzialność. Mnie matka katowała kilka lat i napuszczała ludzi ludzie są tępi żeby zrozumieć że małe dziecko nie jest w stanie sterroryzować całj rodzi y zawsze jest to wina suk matek .

Gość gość
To prawda nigdy ale to nigdy nie broncie kobiet przed muzułmanami je trzeba zabijać błagam o szariat

Gość gość
Skąd tyle jadu w tobie? :o

Gość gość
Narcyz,psychopata,wampiry energetyczne / a jest ich 5 rodzai / rozne choroby psychiczne doprowadzaja do katowania swoich dzieci,Tacy rodzice z wadliwymi genami nie powinni decydowac sie na rodzicielstwo,Znam rodzine gdzie kobiety sa gorsze od mezczyzn ,zimne z przerosnietym ego,Samolub,egozentryk to zgnilek moralny,Ta kobieta ktora nienawidzi swoich najblizszych, czyli dzieci i meza ,to z nia jest cos nie tak jak powinno byc.Taka kobieta nie ma mozgu,lecz chemie w mozgu.

Gość gość
Caly czas powtarzam,ze kobiety najbardziej niszcza swoje rodziny,Jestem kobieta i w ogole nie popieram zachowania kobiet nie ma zadnego usprawiedliwienia na bicie dzieci róbcie coś pomagajcie jak widzicie jak matka bije dziecko lub ojciec

Gość gość
Bardzo dobry i aktualny temat. Ostatnio konkubent za przyzwoleniem matki skatował 4 letnią Oliwkę. Dziewczynka miała liczne obrażenia. Miała połamane kości, ale nawet wtedy matka nie zlitowała się nad dziewczynką i nie zabrała jej do lekarza. Smarowała małą kremem!!! Błagam was ludzie jak słyszycie krzyki, płacz to dzwońcie na policję. Dzieci nie mogą być terroryzowane! Musimy być czujni i trzymać patologię za mordę!

Gość gość
gość dziś Problem w tym ze to nie dzieje sie tylko w patologiach to jest i w tych tkz. normalnych rodzinach. To ze dzieci sie bije i terroryzuje świadczy jak ubodzy intelektualnie są rodzice i społeczenstwo. Gdy ja widze jak matka bije dziecko na ulicy dając klapsy to wiem że w domu musi katować lub napieprzać. Co do tej sprawy czytałem to i nie daj sie wkręcić wiesz ile jest spraw w których kobieta zabija dziecko a mężczyzna mówi że to on zabił żeby kobieta unikneła kary. Uwierz mi nie znam męzczyzny który katuje tak dzieci jak matki nie znam. WYŁACZCIE MIT O MATCE KOCHAJACEJ PONAD WSYSTKO SWOJE DZIECKO TO BAJKA

Gość gość
Widzisz to co chcesz widzieć. Ja mam świetną matkę, a z ojcem mam kiepski kontakt.

Gość gość
gość dziś No to k***a masz. Ale matki są p*****lnietymi j******i materialisktami i to one toksycznie wpływają na dzieci a nie ojcowie. Jesteście potworami pamietaj

Gość gość
Próbujesz wybielić tego bydlaka? Oboje powinni dostać dożywocie. Nie rób z niego męczennika O.o Słyszałeś o molestowanych/gwałconych dzieciach? Myślisz, że matka wpycha kij paromiesięcznej dziewczynce, a facet bierze to na siebie? Ilu jest facetów, którzy biją swoje ciężarne żony? Albo takich, którzy nie płacą alimentów?

Gość gość
Człowieku masz coś z głową. Pewnie po toksycznej mamusi, której tak nienawidzisz. Nikt normalny nie dojdzie do wniosku, że wszystkie kobiety/mężczyźni są źli. Ludzie są różni. Zło nie ma płci.

Gość gość
niestety znałam kilka osób które popełniły samobójstwo i to nie prawda depresja pojawia się czasami nie oczekiwanie tz depresja dziedziczona po prostu są ludzie podatni czyli słabi psychicznie i wystarczy 1 rzecz a dzieciak myśli że to koniec i koniec życia smutne

Gość gość
gość dziś Nie ma depresji k***a dziedziczonych nie daj sobie wmówić przez jakis naukowców. To sie nabywa tu na ziemi juz od małego zależy kto ma jakich rodziców jeszcze

Gość gość
gość dziś Ale ludzie są głupi bo pomagają toksycznym rodzicom niszczyć dzieci. Co pewnie komu chcą to pomagaja ? szkoda mi ciebie

Gość gość
Powinieneś zgłosić się do psychiatry.

Gość gość
gość dziś rozumiem cie toksyczna suko

Gość gość
Spójrzcie np. na to k***e która przypalała dziecko https://www.google.pl/search?q=nicole+frederick&espv=2&rlz=1C1KMZB_plPL661PL661&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjCnZSkjPDQAhUBjywKHUHiBPMQ_AUICCgB&biw=1366&bih=672#imgrc=7GyqaxxZUqkJ9M%3A

Gość gość
tak w 100 procentach masz racje