Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Unikajcie wozkow Anex !

Polecane posty

Gość gość
To dlaczego nie napiszesz jaki masz wozek? Forum jest do dzielenia sie opinia.A ty hejtujesz anex a nie chcesz jednoczesnie podac nazwy wozka ktory masz tak jakbys w ogole nie byla w temacie:)

Gość gość
Co 2 na ulicy babydesign co 3 anex tak widuje

Gość gość
Hejtuje Anex, bo śmiałam wyrazić zdanie, że ta firma przesadza z nachalną reklamą w formie spamu, na tematach o wózkach. Acha. :classic_cool: Nie każdy jest hejterem czy spamerem. Ja tu mam nawet stały nick na innym dziale. Temat wózków przeglądałam, bo chciałam kupić coś fajnego córce. Niestety, zostały zespamowane przez firmę Anex. Powodzenia w sprzedaży. 🖐️ ;)

Gość gość
Jak bys nie byla hejterem to bys podala nazwe swojego wozka z ktorego jestes zadowolona.Typowa psychologiczna zagrywka hejtera.Hejtuje ale nie "reklamuje".Jak czegos szukam do kupienia to nie sugeruje sie opiniami na kafeterii tylko n ajpierw tu szukam, pytam a potem sprawdzam i pytam na facebooku gdzie nie jest sie juz tak anonimowym jak tu.A jestem zwyklym uzytkownikiem nie sprzedawca.Ale tobie trudno uwierzyc ze dobra opinia to reklama serio? Juz nie mozna napisac ze cos jest dobre? Dla mnie anex jest ok i polecam jak najbardziej.Fotelik mam maxi cosi i nie bylam zadowolona.