Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypłaty Zus

Polecane posty

Gość gość

Od 1.11.16 jestem na L4 które było do 30.11.16 drugie L4 dostałam od 1.12.16 do 28.12.16 jestem w ciąży Wiem że za 33 dni płaci pracodawca a później ZUS kiedy mogę się spodziewać wyplaty za L4 z Zusu

Gość gość
a 1 zwolenienie placcil pracodawca? Ja jestem tez na zwolnieniu i zus wyplaca mi kase za zwolnienie ostatniego dnia zwolnienia.Tak jak mialam w grudniu do 6 zwolnienie to 5 kasa byla na koncie

Gość gość
Tak pierwsze płaci pracodaeca

Gość gość
Kurcze myślam że przed świętami się uda że wypłaca ale pewnie niezrobia mi takiego prezentu

Gość gość
załóż sobe epue napisz do wirtuanego doradcy z prośbą o otworzenie profilu świadczeniobiorca, w ciągu dnia gotowy profil elektroniczny i tam masz we wszystko wgląd, bedą twoje zwolnienia, te które teraz poszło do zus, czeka zapewne na decyzje zusowska, bedziesz miala w tabelce termin decyzji i termin wypłaty, niektórzy czekają na decyzje 3 dni i wyplaty mają w ciagu 2 tyg a inni czekaja na sama decyzje miesiac i terminy wyplaty po 2 miesiacach, założ profil i nie pytaj ślepo, albo dzwoni sie na infolinie zus i pani wejdzie w twoje konto i ci powie czy decyzja juz jest, jezeli jest to powie na kiedy maja przygotowany przelew, proste.

Gość gość
to ja z 19:55 zapewne przelew bedzie w styczniu za grudzien, cos kolo 12 tak obstawiam