Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lans i podryw na geniusza

Polecane posty

Gość gość
chyba ktoś tu zaczął podważac sens nauki, bo się nauką rozczarował, bo w koncu owa nałuka nie jest najważniejsza c'nie

Gość gość
jak coś zdałes to wynik działania jest prawidłowy a jak czegoś nie zdałes tudzież nawet nie podchodziłes do tego całego zdawania to znaczzy że wynik jest błędny chociazbybył nawet identyczny. to wyższa matematyka połączona z fizyka kwantową. wyniki zależą od lokalnych warunków i tego kto je ogłasza. bo jak wiadomo względność to podstawowa cecha matematyki

Gość gość
a gdzie ja podważam sens nauki? nuka sama sie podważa na tym polega postęp naukowy. ale jak mi kto mów, ze matematyka miast abstrachować winna stać sie nauką o tym co kto zdał a kto czego nie zdał to podważam sens studiowania skoro traktujecie dyplom jako dowód twierdzenia. dobra sram na was kondony. szkoda czasu na przepychanki z magistrami innymi niepełnosprawnymi mentalnie popaprańćami

Gość gość
20:29 A z tym ja się akurat zgadzam. Kiedyś wybitni matematycy spotykali się w kawiarniach, przyjaźnili ze sobą nawzajem i wysyłali sobie nawzajem długie, romantyczne listy. To były elity rzadko interesujące się pieniędzmi tylko dla pieniędzy, studiami tylko dla studiów i spędzające wieczory na rozrywkach duchowych i intelektualnych. :)

Gość gość
Czlowiek kompleks odnalazl swoje medium. Kafeteria nie popuka sie w glowe ani nie spiertoli zdegustowana.

Gość gość
a może to jaki profesor jest?

Gość gość
nkupujta se tablic trygonometrycznych logarytmicznych i pincet procesorów zmiennoprzecinkowych i klepta w klawiature zamiast laski po dooopach (ewentualnie ogierów po jajach) zycze realizacji celów zawodowych i prywatnych jak również podwyżek i firmowych balang w duchu snobizmu oraz korfienia sie z szeoswem w ramach rekompensaty za niezadowalace wyniki pracy. chcecie sie frajerzyć to szerokiej drogi.

Gość gość
Najlepiej w****ic inteligenta tym wierceniem z samego rana, bo co? To, ze ktos pracuje w domu nie ma prawa sie wyspac? :D A co pan tam robi? A sram, jak pani pies pod moim oknem. :D

Gość gość
kady profesor to jepana kooorfa kupiona aby dopilnować żebyśccie przypadkiem nie wpadli na coś sensownego.

Gość gość
zycze realizacji celów zawodowych i prywatnych jak również podwyżek i firmowych balang w duchu snobizmu oraz korfienia sie z szeoswem w ramach rekompensaty za niezadowalace wyniki pracy. x Przecież nie musisz tak żyć. Jeśli sam nie musisz, to tym bardziej nie życz tego innym. Ludziom trzeba dobrze życzyć i dawać im przykład, inspirować ich.

Gość gość
20:44 Często tak i dlatego lepiej nie przywiązywać żadnej wagi ani do światka nauki, ani do światka biznesu. Można znaleźć przyjaźniejsze światy.

Gość gość
śmiej sie smiej zobaczymy kto sie bedzie smiał ostatni. grzecznie i żartobliwie zaproponowałem za friko kilka skromnych sztuczek ktroe mogłyby wam ułatwić zycie i otworzyc oczy to sie na mnie rzuciliście niczym hasydzka bojówka na pielgrzymke do grobu jezusa. nawet was nie zainteresowało co mam do poiedzenia. to cechuje fanatyków i zindoktrynowanebarany w dodatku przekonane o swojej przewodniej rli w stadzie. na tym kończe te niemiła pogawędke i niebawem zaczniecie wylatywać ze swoich ciepłych posadek bo nikt nie będzie trzymał bezuzytecznych frajerów nie potrafiących sie przystoować do nowych warunków i zmienić metod działania

Gość gość
także nie wyjeżdżajcie na wakacje nie bierzcie kredycików na samochodziki i inne atrybuty przynależności do kasty zarządców bo kasa będzie wam potrzebna na leczenie farmakologiczne depresji i okres bezrobocia nim dadzą wam miotły i zagonia do prac interwencyjnych. a ja będę was wtedy z wolna mijał i usmiechając sie szeptał: "frajer";)

Gość gość
niebawem zaczniecie wylatywać ze swoich ciepłych posadek bo nikt nie będzie trzymał bezuzytecznych frajerów nie potrafiących sie przystoować do nowych warunków i zmienić metod działania x pracowałeś w korpo, a teraz wylewasz pomyje. to widać, słychać i czuć.

Gość gość
to w zasadzie pewne. uratoać was może jedynie gniew monopolistów jaki niewątpliwie wywołam ale z nimi w przeciwieństwie do was da sie dogadać chyba nawet lubie tych komuchów bardziej od was. także zapamiętajcie ten wieczór bo jest to początek waszzego końca

Gość gość
Sztuczki matematyczne wcale nie ułatwią tu nikomu życia. Ludzie mają poważne problemy, a to, co tu reklamujesz, to dla większości śmiertelników tylko intelektualna zabawa, dla której można znaleźć zastosowania.

Gość gość
jak mogłem pracować w korpo bez matury?:D

Gość gość
chyba nawet lubie tych komuchów bardziej od was. także zapamiętajcie ten wieczór bo jest to początek waszzego końca x Chyba twojego, jak już. Źle życzysz innym i oczekujesz aplauzu? Za kogo ty się masz. Szukasz odbiorców formułek matematycznych na forum i wyskakujesz z lubieniem komuchów? To korzystaj z tych swoich koneksji i układów, brataj się z nimi, ale przestań być kur/wa takim hipokrytą.

Gość gość
mylisz sie sztuczki matematyczne sa podstawą informatyki. a sama matematyka to w zasadzie jedna wielka sztuczka. ale rozumiem, że tego nie łapiesz. pewnie na studiach tego nie mówią

Gość gość
ja ie z nikim nie bedę bratał chyba ze z twoją siostrą o ile jest pełnoletnia i ma odpowiednie warunki

Gość gość
ewentulnie z twoją mamą o ile dojdzie do wniosku że dotychczasowe potomsto trzeba spisać na straty z powodów dosyc oczywistych. każda mama chce mieć inteligentne dzieci a ty jesteś kretynem.

Gość gość
Czy ktoś pisał tu cokolwiek o informatyce? Nie. Piszesz jakbyś był co najmniej powiązany z komuną i korporacjami, tyle żalu i złości w tobie. Gdzieś ci się nie podoba, to się w to nie baw i już. Ktoś ci każe, że tak się żalisz?

Gość gość
ja sie nie zale ale nie pozwole sie obrażać jepanym lachciągom. więc skończ mi moralizowac bo to nie ja zacząłem te wojenke ale koorfa z pewnością jej nie przegram.

Gość gość
jeżeli nie widzisz zależności informatyki od matematyki to nie powinieneś zabierać w ogóle głosu w dyskusji

Gość gość
Jaką wojenkę i jakim l********gom? Prowadzisz wojny i ciągniesz laskę wirtualnie na forum? Nie masz nic lepszego do roboty w życiu?

Gość gość
zamknij morde i wypiertalaj

Gość gość
Nikt nie pisał o informatyce, a piszesz "mylisz sie sztuczki matematyczne sa podstawą informatyki". Kto się myli i z kim ty rozmawiasz? Z samym sobą? Jak już odpisujesz na forum swoim własnym myślom, to chociaż umieszczaj jedne i drugie w formie dialogów.

Gość gość
pisałes, ze szuczki matemayczne nikomu sie na nic nie przydadzą to ci uświadomiam, że dwie takie sztuczki potroja szybkośc obliczeń bez zmiany sprzętu i oprogramoania. napipsać drukowanymi z odnośnikami do konkretnych postów bo zdajesz sie unosić na wietrze niczym młody pajączek nie mając pojęcia o co sie zaczepić żeby zacząc przadz swoja włąsna sieć neuronowa nazywana mózgiem do której łapie sie stworzonka zwane pomysłami

Gość gość
porojonie prędkości obliczeń w połączeniu ze sprzętowym wzrostem mocy obliczeniowej zwielakratnia przyrost możliwości w zasadzie wszelakich. wykorzystanie tych pomysłów w konstrukcji samego sprzętu odeśle dotychczasowy do lamusa i niebawem będziez ogł sobie kupić si mądrzejszą od ciebie w dodatku bardziej wrażliwą i ludzka niż ty sam.

Gość gość
w dodatku bardziej wrażliwą i ludzka niż ty sam x To nigdy nie nastąpi.